China Glaze Summer Neons 2012 Oje Koleksiyonu

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.226
112
158
İzmir
China Glaze Summer Neons 2012 Oje Koleksiyonu
Harikalar,çok canlı renkleri var

Son düzenleme:
Budur ya. Meyveli bonbon gibiler.
Oje çantamda canlı renkli ojeler çok az, bu yaz özellikle böyle canlı renkli ojeler almak istiyorum.
Bunları piyasada bulabilir miyim yoksa internette mi satılıyor sadece?

Büyük parfümerilerde bulunur büyük ihtimalle ama internetten daha kolay ulaşılıyor
Ben de yeşile bayıldım özellikle :121:

Ya arkadaslar bi ojeye o kadar para verilir mi allah askına sonucta bi oje sürüyorsun sonra siliyorsun 20 30 lira bu yani o paraya kactane oje alınır bizim bu kızlarımız yok mu hep böyle milleti zengin ediyoz talep oldukca fiyat bile artıyor bi hoşsunuz

Arkadaş paylaşmış sadece, almamız için bizi teşvik etmemiş. Alıp almamak bize kalmış...

o eskiden miş hanım efendi durumum yok param yok mevzuları sen orda düsünceni beyan ediyorsun bende düsüncemi beyan ediyorum sahsi fikrim bi ojeye o kadar para verilmesi bence sacma geliyor dedim ayol kim ne alırsa alsın şükür o oje firmasını satın alacak duruma sahibim ama genede ben sahsi olarak bi ojeye o kadar ücret verme taraftarı değilim dedim zorunuza gitmesin canım gayet normal herkes gibi düsüncemi söyledim...

Budur ya. Meyveli bonbon gibiler.
Oje çantamda canlı renkli ojeler çok az, bu yaz özellikle böyle canlı renkli ojeler almak istiyorum.
Bunları piyasada bulabilir miyim yoksa internette mi satılıyor sadece?
internetten daha kolay elde edebilirsin canım
onun dışında havalimanlarında satılıyor, seçkin parfümerilerde ve güzellik salonlarında da var.
hem sen benim bloğumu gördün mü bakayım

ben de böyle düşünüyordum, ta ki kullanana kadar...

emin olun 1-2 liralık ojeler ile aralarında dağlar kadar fark var

tabi yine de tercih meselesi

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…