İlk olarak heyecanla ülkemize gelmesini beklediğim Christmas koleksiyonu ile başlayayım .
Koleksiyon 12 ojeden oluşuyor . Kışa ve yeni yıl ruhuna uygun ojeler . Benim de bu koleksiyondan gözüme kestirdiğim 8 oje var bakalım çabuk gelsinler
Bütün ojelerin altlarında isimleri var .
All Wrapped Up minik mavi - mor simlerden oluşan bir oje . 3 katta tamamen opak oluyor .
Be Merry, Be Bright şeffaf baz içinde mor ve kırmızı pullardan oluşan bir oje . Fotoğrafta altına başka bir oje sürülmüş. Tek başına opak olması biraz zor .
Bells Will Be Blinging şeffaz baz içinde mavi , altın ve gümüş simlerden oluşan bir oje . Siyah bir oje üzerinde çok güzel duruyor .
Elfin' Around mercan rengi ve kırmızı arasında folyo yapıda bir oje . Tek katta yeterli oluyor .
Just Be-Claws kırmızı folyo bir oje . Tek katta yeterli ancak iki kat sürünce daha opak ve güzel duruyor .
Mingle With Kringle altın renginde folyo bir oje ve benim kesinlikle alacağım bir oje
.İki katta gayet yeterli oluyor .
Put A Bow On fuşya - mor minik simlerden oluşuyor.3 katta tamamen yeterli oluyor.
Santa Red My List pembe folyo bir oje. Tek katta yeterli oluyor.
So Blue Without You mavi folyo bir oje. İki kat sürülmüş hali .
Koleksiyonun en değişik ve benim beğenmediğim ojesi There's Snow One Like You . Kar efekti verilmeye çalışılmış ama benden pütürlü olduğu için geçer not alamadı.
This Is Tree-mendous yeşil ve altın renginde minik simlerden oluşuyor.3 katta tamamen yeterli kapatıcılıga ulaşıyor.
Your Present Required rengarenk simler ve pullardan oluşan bir oje. Mavi , beyaz , turuncu , mor , gümüüş ve altın renklerinde. Tek başına opak olmuyor ama altına başka renk baz bir oje ile çok güzel duruyor.