• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

China glaze ojeler yeni koleksiyonlar

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
İlk olarak heyecanla ülkemize gelmesini beklediğim Christmas koleksiyonu ile başlayayım . :16:
Koleksiyon 12 ojeden oluşuyor . Kışa ve yeni yıl ruhuna uygun ojeler . Benim de bu koleksiyondan gözüme kestirdiğim 8 oje var bakalım çabuk gelsinler :52::52::52:

Bütün ojelerin altlarında isimleri var .

China-Glaze-Holiday-2013-Collection.png

All Wrapped Up minik mavi - mor simlerden oluşan bir oje . 3 katta tamamen opak oluyor .

China+Glaze+All+Wrapped+Up+1.JPG

:34:
Be Merry, Be Bright şeffaf baz içinde mor ve kırmızı pullardan oluşan bir oje . Fotoğrafta altına başka bir oje sürülmüş. Tek başına opak olması biraz zor .

China+Glaze+Be+Merry,+Be+Bright+1.JPG

Bells Will Be Blinging şeffaz baz içinde mavi , altın ve gümüş simlerden oluşan bir oje . Siyah bir oje üzerinde çok güzel duruyor .

China+Glaze+Bells+Will+Be+Blinging+1.JPG

Elfin' Around mercan rengi ve kırmızı arasında folyo yapıda bir oje . Tek katta yeterli oluyor .

China+Glaze+Elfin%27+Around+1.JPG

Just Be-Claws kırmızı folyo bir oje . Tek katta yeterli ancak iki kat sürünce daha opak ve güzel duruyor .

China+Glaze+Just+Be-Claws+1.JPG

Mingle With Kringle altın renginde folyo bir oje ve benim kesinlikle alacağım bir oje :52:.İki katta gayet yeterli oluyor .

China+Glaze+Mingle+With+Kringle+1.JPG

Put A Bow On fuşya - mor minik simlerden oluşuyor.3 katta tamamen yeterli oluyor.

China+Glaze+Put+A+Bow+On+It+1.JPG

Santa Red My List pembe folyo bir oje. Tek katta yeterli oluyor.

China+Glaze+Santa+Red+My+List+2.JPG

So Blue Without You mavi folyo bir oje. İki kat sürülmüş hali .

China+Glaze+So+Blue+Without+You+1.JPG

Koleksiyonun en değişik ve benim beğenmediğim ojesi There's Snow One Like You . Kar efekti verilmeye çalışılmış ama benden pütürlü olduğu için geçer not alamadı.

China+Glaze+There%27s+Snow+One+Like+You+3.JPG

This Is Tree-mendous yeşil ve altın renginde minik simlerden oluşuyor.3 katta tamamen yeterli kapatıcılıga ulaşıyor.

China+Glaze+Your+Present+Required+1.JPG

Your Present Required rengarenk simler ve pullardan oluşan bir oje. Mavi , beyaz , turuncu , mor , gümüüş ve altın renklerinde. Tek başına opak olmuyor ama altına başka renk baz bir oje ile çok güzel duruyor.

China+Glaze+This+Is+Tree-mendous+1.JPG

:46::46:

Son düzenleme:
Hepsi çok hoş ama simli ojeleri çıkartmak ölüm :(

Olsun yinede değer çok güzel renkler az önce bende Just Be-Claws sürdüm tam yılbaşı rengi :D

Hepsi çok hoş ama simli ojeleri çıkartmak ölüm :(

Olsun yinede değer çok güzel renkler az önce bende Just Be-Claws sürdüm tam yılbaşı rengi :D

Canım Essence nin soyulan bazı var . Onu aldıktan sonra nerdeyse bütün simli ojelerimi sürdüm baştan :16: Sürüyorsun tırnagında şeffaflaşmasını bekliyorsun . Daha sonra simli ojeni sürüyorsun . Çıkarmak istediğin zaman soyuyorsun :52::52:

Bak bu

Essence-Peel-Off-Base-Coat-Review-6.jpg

Back