AySuElf birkafadanherses.com Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2010 310 78 318 42 10 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi AySuElf #1 0-9 ay arası uygundur kışlık çoraptır, oldukça kalındır tayt gibi de giydirebilirsiniz kızıma giydirmeyi akıl ettiğimde mayıs ayı gelmişti o yüzden sadece bir,iki kez giyebildi yeni gibi duruyor yenisi 70 lira civarında, yenisine boşa bu kadar para vermeyin ben 35 lira istiyorum, kargo da benden olacak. diğer sattığım ürünler için buraya bakabilirsiniz. forumdan gelen arkadaşlar bunu belirterek çoklu alımlarda lütfen pazarlık yapmaktan çekinmeyin.
0-9 ay arası uygundur kışlık çoraptır, oldukça kalındır tayt gibi de giydirebilirsiniz kızıma giydirmeyi akıl ettiğimde mayıs ayı gelmişti o yüzden sadece bir,iki kez giyebildi yeni gibi duruyor yenisi 70 lira civarında, yenisine boşa bu kadar para vermeyin ben 35 lira istiyorum, kargo da benden olacak. diğer sattığım ürünler için buraya bakabilirsiniz. forumdan gelen arkadaşlar bunu belirterek çoklu alımlarda lütfen pazarlık yapmaktan çekinmeyin.
AySuElf birkafadanherses.com Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2010 310 78 318 42 4 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi AySuElf #2 satılmıştır arkadaşlar.