Bebek Beslenmesi chicco...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

MBKTASARIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
242
123
32
Selam kızlar bebeğim 5 aylık ve sütüm azaldı mamaya başlamaya karat verdim ve bütün mamaları denedim neredeyse hiçbirini sevmedi daha öncede boyle bir konu acmistim .. Ama su anda anladım ki belki de sorun mama da değil biberondadir diye dusunuyorum chicco nun ucu eğimli bir biberonunu gördüm alirmi ki acaba kullanan yada benimle ayni problemi yasayanlar varmı birde chicco onun bebek bakım ürünleri nasıl acaba sampuani losyonu falan

Merhaba chicco nun şampuanını losyonunu ve pişik kremini kullanıyoruz ve çok memnunuz. dalin kadar kokulu değil ama gayet yumuşak yapıyor şampuanı. bir de chicco nun biberonu da var bizde ama bebeğim biberonu ememiyor. sanırım buzamana kadar sadece anne sütü emdiği için biberon başına geçiş yapamıyor. bnde bitki çayı içirmek için alştrmaya çalştm olmadı.

Ya arkadaşım aynen ayni problem yaa bu zamana kadar hep anne sütü aldı normal emzikte tutmadı denemediğim mama kalmadı demek o biberondan da emmiyorlar hi ayy ne yapacağını şaşırdım sen hangi mamayı veriyorsun ?

Aslında sağlık ocağındaki hemsireyle görüşüp durumu anlatmistimm bana suya çok az nişasta koy kendi kaşığıyla iki uç kasikta mama koy pişir yedir demişti ama cesaret edemedim erkenmidir diye

Ben mama vermiyorum cnm. Emziriyorum ve artık ufak ufak ekgidaya başlıyorum. Yogurt sebze puresi vs. Bnm bebegim de 6. Aya yeni girdi. Sen de bnce doktoruna danışarak sütün yetmiyorsa ekgidaya başlayabilirsin. Mamadan daha faydali olur hicdegilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…