• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chicco Yürüme arkadaşı,Panço 19 no kız ayakkabısı

yasemincc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
830
49
98
20160327_223834.jpg
20160327_224035.jpg
20160327_224007.jpg
Yürüme arkadaşı yeni Happy Hippy Walker chicco marka
Fiyati 60 tl KARGOSU BANA AİTTİR...

Panço anatomic kız ayakkabisi 19 numara 3 ay önce almistim. Malum ayaklarda büyüyor.. ürünlerim yenidir.
29 tl. Kargo alıcıya aittir.

Son düzenleme:
İhtiyacı olanlar iletişime geçelim. İkinci el diyorum. Sıfır fiyatlara yakin fiyat vermiyorum. Sonuçta ikinci el olmuş artik. Elden çikarmak amacim. Bu ürünlere her anne ihtiyaç duyuyor. Özellikle ayakta durmak isteyipte cesaret edemeyen minikler bundan oldukça faydalaniyor. Kizim böyle cesaret ederek yürümeye başladi. Ayakkabi da oldukca rahat. Gönül rahatliğiyla giydirebilirsiniz,...

yurume arkadaşı yururken çıt çıt diye ses çıkartıyor mu. Chicco nun diğer modelleri öyle daha yavaş ilerlemesini sağlıyor bu da öyle mi. Hangi semttesiniz

Hayır bu çıtçıtlı değil, anladım ne demek istediğinizi ama ondan değil bu. Ben memnun kaldim. Diğer yürüme arkadaşi oyuncaklara göre bunun tekerleri daha güzel. Halida falan da güzel sürdü kizim. Diğerleri düz plastik bunda ise tirtirli yapmislar. Tabi biraz destek istiyor başlarda ama sonralari kendi kullanabiliyor. Benimki öyle oldu. Fatih çapa da yiz.

Hayır bu çıtçıtlı değil, anladım ne demek istediğinizi ama ondan değil bu. Ben memnun kaldim. Diğer yürüme arkadaşi oyuncaklara göre bunun tekerleri daha güzel. Halida falan da güzel sürdü kizim. Diğerleri düz plastik bunda ise tirtirli yapmislar. Tabi biraz destek istiyor başlarda ama sonralari kendi kullanabiliyor. Benimki öyle oldu. Fatih çapa da yiz.
detaylı bilgilendirme için teşekkürler

Back