Bebek İkinci El Chicco yeni quattro bisiklet

cileklipizza

Sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.375
84
318
Bursa
Arkadaslar merhaba,
Aralık 2012 de aldım ve maalesef Bizimkini pek sarmadı ve inanın 3,5 defa bindi binmedi sıfırdan farksız olduguna eminim. Tüm parçaları eksiksiz yanlız kutusunu attım! Rengi de yeşil... Ben 230 a almıştım, isteyen olursa 150 tl den vereceğim. Bursa' dayım....

Canim bilgilendirmek isterim suan e bebek te 200 sanirim bende burdan bir arkadastan aldim 80tl ye ama elden aldim kargo sikintim olmadi fiyatta esnerse. Daha rahat satarsin
İyi satislar

Canim bilgilendirmek isterim suan e bebek te 200 sanirim bende burdan bir arkadastan aldim 80tl ye ama elden aldim kargo sikintim olmadi fiyatta esnerse. Daha rahat satarsin
İyi satislar

Canm sağol, e bebekten baktım ben de 229, hepsi burada da 263 yani 80 e falan verdiğime değmez kaldırırım o zaman çünkü ben de yaz geliyor abi bisikleti alıcam oğluma :))

arkadaşlar,
bizdeki bisikletin resimlerini de ekledim. inanın 3 5 kere binilmemiştir. nternet fiyat aralığı 230 ve 330 arası değişmektedir. bursadaki arkadaslar eden de teslim alabilirler. hem de ürünü görmüş olurlar. gerçekten sıfırdan farksız. yanları ve ayak koyma yerleri çıkabiliyor. ses özellikleri hepsi kusurusz çalışıyor. sallanma ayakları da mevcut . özellikleri aşağıdaki gibidir.

Özellikleri:

Bebeğin büyümesini takip etmek için 4 oyun modu sunan bir otur ve kullan oyun bisikletidir.
1. Sallanan koltuk: Sabit sallanan tabanı, emniyet çubuğu ve emniyet kemeri sayesinde küçük çocuklar için uygundur.
2. İt ve Götür: Ayaklık, emniyet kemeri ve ebeveynlerin itme ve yönlendirmeleri için pratik tutacağı vardır.
3. İt ve Yürü: Bebeğin ilk adımları için harika bir destek sunar.
4. Otur ve Sür: Ayaklarıyla serbest bir şekilde bebeğin kendisini itmesine izin verir.
Dönen teker üzerinde eğlenceli aktivite merkezi ile 4 şekilde kullanım ve her yerde oynama için sökülme özelliği sunulmaktadır.

Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 9 Ay ve üzeri
Ürünün Ölçüleri: 59 x 33 x 60 cm

Şindi gördüm mesajıızı mail attım size, bisiklet hala elimizde; ciddi alıcı olursa fiyatı indireceğim arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…