Chicco Soft and Dream Kanguru 3.5-9 kg arası (0 aydan itibaren)
Bebeğim büyüdüğü için artık kullanmıyorum, bu nedenle satmak istiyorum. Fiyatı 75 tl, piyasa fiyatı ise 150 tl üzerindedir.
Bebeğim büyüdüğü için artık kullanmıyorum, bu nedenle satmak istiyorum. Fiyatı 75 tl, piyasa fiyatı ise 150 tl üzerindedir.
- Ürünü 1 yıl önce satın aldım, ürün kırmızı renkte, Chicco marka, model olarak da Soft & Dream'dir. Bebeğim artık 1 yaşını geçtiği için bu ürünü kullanamıyorum.
- Bebeğiniz büyüdükçe bebeğin oturduğu alan bebeğe göre genişletilebiliyor.
- Bebeği taşırken kucakta taşıma gibi yorucu değil, sırt ve bel desteği olduğu için bebeğin ağırlığı düzgün dağılıyor. Sırt ve bel desteği de size göre ayarlanabiliyor, yani sabit değil.
- Bebeğin oturduğu ve yaslandığı alan beyaz, delikli bir kumaştan yapılmış, bebeği terletmiyor.
- Bebek arabasını kullanmak bana bebeklik döneminde pek pratik gelmedi, bu ürünle hem elleriniz serbest oluyor hem de çok rahat hareket edebiliyorsunuz, pusetin hareket edebileceği kaldırım aramak zorunda kalmıyorsunuz.
- Bebeğim kusan bir bebek değildi, bu nedenle ürün çok temiz. Sigara kullanmıyoruz, üründe hiçbir kokuya rastlamazsınız.
- Ürünü kullandığımız için daha önce 2 defa yıkadım, deterjan olarak da organik deterjan kullandım.
- Ürünle ilgili daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız mail ile ulaşabilirsiniz.