Bebek İkinci El chicco salıncak muzıklı tıtresımlı ve 5 melodılı

minilya

BOND GIRL 007
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
3.161
26
temmuz 2012 de aldık 339 tl ye almıstık 200 tl ye satıyorum hıc kullanmadık desen yerıdır cunku evım cok dar ve ıkı tanede besıgı var o yuzden satmaya karar verdım pıllerıyle beraber gonderıcem..

tıtresımı cok guzel araba etkısı yaratıyor ve bebegı sakınlestırıyor..

resımde gordugunuz uzere kırmızı renktedır..

Polly swing up bu sıteden ozellıklerıne bakabılırsınız

merhaba msn kullanmıyor eşim sadece mailleşme amaçlı haberleşebilirmiyiz örneğin nerdensiniz istediğiniz son ücret vs anlaşırsak almak istiyoruz

merhaba msn kullanmıyor eşim sadece mailleşme amaçlı haberleşebilirmiyiz örneğin nerdensiniz istediğiniz son ücret vs anlaşırsak almak istiyoruz

cnm ben son olarak 200 dusunuyorum hıc kullanmadık ve gercekten cok temız ıstersen goruntude yuklerım yada goredebılırsın ıst deysen evıne kadarda bırakırım cok memnun alıcaksın emınım..cep ver bana ozelden arıyım konusalım okıs

güncell...fıyatı 180 tl ye dusurdum son fıyat...benım oglus suan 9 kılo oldugu ıcın suan kullanamıyorum o yuzden satıyorum cok temız zaten kılıfı cıkıp yıkanabılıyor...

cnm sımdı gordum msjı kusura bakma evt halen satılık ozel msj dan telınızı verın arıyım okıs

slm omer_bedel arkadasım bu benım ılanım burdan bakabılırsın okıs

fiyatı 170 tl ye dusurdum hemde pıllerıyle beraber gondercem pıllerı duracel marka 4 buyuk pıl artı altta buyuk pılı var tıtresım ıcın ztn pıllerı 20 tl pıllerını ıstemem dersenız 150 tl ye de bırakabılırım

150 tl ye pıllerıyle beraber satılmıştır...alan arkadasım gule gule kullansın..

X