Bebek İkinci El Chicco Polly Swing Salıncak-Anakucağı

megilara

onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
3.377
26
158
Adana
Az ve temiz kullanilmis, darbesi, yirtigi olmayan, aksesuarlari tam arabasi olanlar yazarsa sevinirim

Alali 1 ay oldu. Bir heves sadece yarim saat kullandim. Yikadim utuledim kaldirdim. Piyasa fiyati 79 tl, ben 60'a vericem.
Urun ozellikleri:
- 4,55 cm boyunda ve 58 cm eninde %100 pamuklu interlok kumaştan uretilmiştir. Yıkandıkça çekme, tuylenme yapmaz; esnekliğinde azalma olmaz.
- Yaz mevsiminde kullanım için uygundur
- Kumaşın boyamasında azo boyar kullanılmamıştır. ÖKO-TEX 100 sertifikalı kumaşın kimyasal ve teknik onayı, uluslarası bağımsız test laboratuarı SGS tarafından yapılmıştır.
- Yenidoğan doneminden 13-14 kg'ya dek kullanılabilir.
- Urun kendi kumaşından kesesi ve aynı renk yenidoğan şapkasıyla birlikte satılmaktadır. Gorsellerdeki çiçekli şapkalar dekoratif amaçlıdır, ürünün kendi şapkası için lutfen fotograflarda ilerleyiniz.

Bebeğinizi adeta giyer gibi bağlayıp kendini anne karnında gibi hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Neden Wrap Sling?
Yeni doğan bebeğin 0-3 aylık döneminin aslında gebeliğin 4.trimesterı olduğuna inanılır. Bebek aslında dışarı çıkmaya tam hazır değildir. Bu yüzden yenidoğanlar sık sık ağlar. Özellikle akşam saatlerinde artan bu ağlamalara kolik denir. Daha birkaç gün/hafta önce annesini güvenli karnında yüzen bebek bu yeni hayata alışmaya çalışırken sık sık anneyi yanına çağırır. Anne bebeği emzirir, bebeğin minik midesi sütle birlikte gazla dolar, gaz çıkarılır bebek sakinleşir, yatağına koyulur, tekrar ağlar, anne tekrar emzirir, tekrar gaz, tekrar meme, sonra yine gaz.. diye devam eden döngünün içinde anne-baba bebekten başka bir şeyle uğraşamaz olur. Yeni anne günlük işlerini idame ettirmekte güçlük çeker.
İşte bu noktada wrap sling devreye girer. Anne bebeğiniz slinge koyar. Bebeğin tek teselli ve güvenlik nesenesi artık meme değildir. Gaz-meme-uykusuzluk döngüsü kırılır ve anne günlük işlerini daha rahat yapmaya başlar.

Aralık ayının sonunda ebebek mağazasından almış olduğum Lansinoh manuel pompamı satıyorum. Almayı düşünen varsa başka yere hiç bakmasın. 1 kere bile kullanmadım. sadece parçalarını kaynatıp kaldırdım. Elimde başka bir pompa vardı bozuk,bozuk parçasının yenisini uygun fiyata bulunca onu kullanmaya karar verdim. Ürün faturası ve orjinal kutusuyla gönderilecektir. Fiyatı 45 Tl

60 liraya aldım keşke önceden ekleseydiniz :)
İyi satışlar

Çok iyi durumda 4 adet beyaz 4 adet muhtelif renklerde toplamda 8 adet body,hepsi 40 tl
tek tek 6 tl

fotoğraflarda görüldüğü gibi gayet temizdir.Bütün parçaları eksiksiz,hasarsız ve çalışır durumdadır. Çok özenerek almıştım ama bebeğim sallanmayı çok istemediği ve kucak sevdiği için daha fazla kullanmayacağım.

Yenidoğanlar için evde ve dışarda kullanmaya uygun sallanan bir anakucağıdır. Oyuncak, müzik ışık ve sallanma özellikleriyle eğlenceyi garanti eder.

4 farklı hızda sallanma özelliğine sahiptir

Genişlik dışarıda kullanıldığında bebeği korumak için ayarlanabilir

Oturma bölümü bebeğin gelişimini takip eder; özel hava geçişine olanak sağlayan kumaştan yükseltici yastık yenidoğanı güvende ve sıcak tutar. Bebek büyüdükce, alanı genişletmek için yükseltici yastık kaldırılmalıdır.

Elektronik panel neşeli melodiler, rahatlatıcı doğa sesleri ve hatta bebeğin anne karnındaki kalp atışlarına benzer sesler çıkarır; bebeği rahatlatmak için 6 farklı renkte ışıklar vardır

Çıkarılabilir sevimli 3 oyuncak, bebeğin görme ve dokunma duyularını uyarmak için tentenin içerisini asılır.

Yatma zamanında elektoronik konsol çıkarılıp yatağın kenarında da kullanılabilir

Motorize sallanma hareketlerine sahiptir

Pedlerle desteklenmiş hava geçiren kumaştan yükseltici yastık

Dogumdan itibaren güvenle kullanabilceğiniz bir üründür.

Farklı renk ve desenleriyle bebeğinizin uyku öncesi saatlerini zevkle geçirmesine yardımcıdır.

Üzerinde sahip olduğu oyuncaklar sayesinde bebeğinizin el becerisi artar.

Farklı renkleri sayesinde bebeğinizin ilk renk kavramını algılamasına yardımcıdır.

Farklı müzik ve melodileri huzursuz bebeklerin sakinleşmesine yardımcıdır.

165 tl, almayı düşünen varsa boşuna sıfırına 250-300 tl vermeyin

Eklentiler

• $1598324_10152181736079785_1861334201_n.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 125
  • $1614960_10152181736069785_30702339_n.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 182
  • $1616757_10152181736074785_559799539_n.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 152
Son düzenleme:
merhaba nerede yaşıyorsunuz. fiyat uygun ama kargo masrafı düşündürüyor hatay dörtyolda oturuyoruz biz.tam da böyle bişe istiyordum arıyordum . ama fiyatları malum..

Adana :)) çok yakınız
Ben 16 tl vermiştim kargosuna, katlanıyor bu arada, en fazla o kadar tutar, geçen ptt kargodan bu ebatlarda bişey gönderdim 13 tl verdim İzmire

Canım 0-6 ay
8 kg'ye kadar kullanılır diyor.
Evet elektronik, pilli ama istersen yavas olmak kaydıyla elle de sallayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…