Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kumandalı, tiresli, muzikli salincak. Kolik ve gaz ağrısı olan bebek için harika bir ürün tabi ebeveynler içinde. Foto atamadım. Ürüne ihtiyacı olana whatsApp yada farklı yolla foto gönderirim. Chicco polly salıncak red modeli. Fiyat 200tl dir.
Kumandalı, tiresli, muzikli salincak. Kolik ve gaz ağrısı olan bebek için harika bir ürün tabi ebeveynler içinde. Foto atamadım. Ürüne ihtiyacı olana whatsApp yada farklı yolla foto gönderirim. Chicco polly salıncak red modeli. Fiyat 200tl dir.
Telefondan foto yukleyemedim. Tekrar fotosuz bir konu açmam. En basta Kuralları okumama rağmen fotoğrafın zorunlu olduğunu unutmuşum. Afedersiniz. Bir yerden bilgisayar bulup fotoğraf yükleyecegim.