How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

chicco polly salıncak

kiyymet

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
75
1
296
41
İstanbul
mrb arkadaşlar
chicco polly salıncak kullanan varmı aranızda
bebeğim 3,5 aylık hep kucakta dolaşmak istiyo salıncak almak istiyorum ama küçük bişey olsun istiyorum chicco yu aradım max 7 ay olana kadar kullanılır dedi birkaç sitede baktım 15 kg yazıyo
bunu kullanan arkadaşlar sizce bebeğim bunun içinde dururmu ve max kaç kg kadar kullanabilirim.
resim eklemeyi bilmiyorum o yüsden ekleyemedim :çok üzgünüm:
cevaplarınızı bekliyorum. :enbuyukkk:

canım bende resim ekleyemiyorum ama aldığımız şeyin sitesini ekliyorum bak istersen
Chicco Chicco Polly Salıncak | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

resimde çok büyük gözüküyor ama çok abartı büyük değil ama bebeğim ilk doğduğunda kullanabileceğim bişey,biz çok beğendik sevdik.. evt 15 kg ya kadar taşıma kağasitesi varmış daha bebeğimiz doğmadı kullanamadık daha ..ama müzik sistemi otomatik sallanma seçeneği bence güzel yani bebekler için tasarlanmış tabii kaç aylığa kadar kullanabileceğiz bilemiyorum canım

arkadaslar, biz kullandık salıncagı, çokta memnun kaldık. bebeğimiz 2 aylıkken almıştık. su an 5,5 aylık hala kullanıyoruz. salıncak max.8 kg tasıyor. yani biz ancak 15-20 kullanabileceğiz. cunku artık oturmaya, kalkmaya çalışıyor bebeğimiz. ama tek cümleyle kurtarıcım oldu diyebilirim. ilk zamanlarda kucaga cok alışmıştı. kollarım ve sırtım tutmaz oldu. inmiyordu kucagımdan. ama salıcagı aldıgımız andan itibaren rahatladım. salıncakta eğleniyor-oynuyor, salıncakta uyuyor. yani eger varsa niyetiniz hiç düşünmeyin alın derim.

Back