• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chicco Polly Mama sandalyesi wood Friends Satıyorummm

tavananna_sinem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
65
0
96
Bursa
Mama sandelyesi arayanlar buraya:3: :emir_bebek: kızım için çok az kullandıgım mama sandalyesini satıyorum.hic bir yerinde kırıgı ve hasarı yoktur.. çift kılıflı tertemiz sıfırdan farksız e-bebekten 279 liraya almıştım en cok tutulan modeli 2013 yeni model wood friends resim ekleyemedim ama gönderirim resimlerini ...

Fiyat 190 tl . Resimlerini ekledim bendeki hem kıza hemde erkeğe uyan model.

$DSC06255.JPG $DSC06256.JPG $DSC06257.JPG $DSC06258.JPG

oglunuz için düşünüyorsanız aynı mama sandalyesi suan bebek işi adlı dizide kullanılmaktadır :) üç ayrı pozisyonda ayarlanabilen sırt dayama bölümü var.oturma yeri ise yedi farklı pozisyonda ayarlanabiliyor.gerçekten çok kullanışlı

güncelllLL.. Fiyatı düşürdümmmm 18O TL

merhaba, bende chicco nun mama sandalyesinden almak istiyorum ama fiyatta bişey yapabiliyor musun, son fiyatın mıdır? kargo olayı nasıl olur? çünkü kargosuda alana ait olacaksa bayağı pahalıya geliyor ki bu sıfırını almaya teşvik ediyor bizi, fiyatta en son ne yapabilirsin?

merhaba, bende chicco nun mama sandalyesinden almak istiyorum ama fiyatta bişey yapabiliyor musun, son fiyatın mıdır? kargo olayı nasıl olur? çünkü kargosuda alana ait olacaksa bayağı pahalıya geliyor ki bu sıfırını almaya teşvik ediyor bizi, fiyatta en son ne yapabilirsin?

bakın ben size akşam dönüş yapayım olur mu hem kargo olayını araştırıyorum daha detaylı konuşuruz

arkadaşlar cevap veremediğim için kusuruma bakmayın.bende bir üründen cevap bekliyordum ama hiç bir şekilde dönüş olmadı ürünümü satmam ona baglıydı malesef. Şimdilik üzülerek satamıyacagımı bildirmek zorundayım .İlginiz için çook teşekkürler tabi şimdiden anlayışınız içinde tşk ederim...

arkadaşlar cevap veremediğim için kusuruma bakmayın.bende bir üründen cevap bekliyordum ama hiç bir şekilde dönüş olmadı ürünümü satmam ona baglıydı malesef. Şimdilik üzülerek satamıyacagımı bildirmek zorundayım .İlginiz için çook teşekkürler tabi şimdiden anlayışınız içinde tşk ederim...

Satmiyor musunuz ?

Back