Bebek İkinci El chicco polly mama sandalyesi ( pembe )

Kayra3548

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
204
15
318
Çok kısa süre kullanılmış chicco polly mama sandalyesi. Kırığı, eksiği yok. Orjinal kutusu bile duruyor. ilgilenenler için sahibinden.com'a 3 - 6 taksit imkanıyla satış ilanı verdim. Fiyat 200 TL.

Sahibinden.com ilan numarası: 161365853 ( ilan onay sürecinde, yarın yayında olacaktır. )

Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi, bebeğin büyümesine eşlik edebilmek için değişim gösterebilen bir mama sandalyesidir. 6. aydan sonra son derecepratik ve konforlu bir mama sandalyesi iken bu durum 3 yaşına kadar bebeğin ilk sandalyesine dönüşür. MamaDevamı Sandalyesi, daha sonraki aylarda çıkartılabilen dolgulu çift kılıfa sahiptir. Mini ek tepsi sayesinde, bebeğiniz sıcak tabaklara uzanamaz. İki tekerleği ve iki sabit ayağı vardır.
Gizle
Açıkken boyutlar: 55x85x104,5 cm
Kapalıyken boyutlar: 55x27x100 cms
Ağırlık: 12,5 kg
6-36 ay arası kullanım için idealdir.
- See more at: http://www.chicco.com.tr/ProdottiCh...64837290000/Default.aspx#sthash.QtK1pQa1.dpuf

İl ilçe bilgisi göremedim,fiyat son fiyat mı?
Genelde 150 gibi satıldı sitede,fiyat değişir mi

Ben mesleğim dolayısıyla Van'da yaşıyorum. Fiyat konusunda pazarlık yapılabilir. Ayrıca isteyen olursa ptt kargodan tahmini ücret sorabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…