carpelumina Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2008 389 1 116 Kocaeli 22 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi oykum13 #21 Denizmarasli .!.: İlgilenen arkadaşlara çok tşk ederim, eşim sıfır almaya karar verdi yarın gidip ebebekten alacağız. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun :)
Denizmarasli .!.: İlgilenen arkadaşlara çok tşk ederim, eşim sıfır almaya karar verdi yarın gidip ebebekten alacağız. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun :)
F frida44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2014 8 0 86 İstanbul 4 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi oykum13 #22 Equinoks .!.: merhaba düşünürsen bende var ama klıfının birisi yırtıdı ve ben attım yeni kılıfları satılıyor 50 tl ye ben 100 tl düşünüyorum fiyatını düşünürsen haberleşiriz Genişletmek için tıkla... mama sandalyeniz duruyor mu acab ben almak istiyorum
Equinoks .!.: merhaba düşünürsen bende var ama klıfının birisi yırtıdı ve ben attım yeni kılıfları satılıyor 50 tl ye ben 100 tl düşünüyorum fiyatını düşünürsen haberleşiriz Genişletmek için tıkla... mama sandalyeniz duruyor mu acab ben almak istiyorum