Temiz az kullanılmış istanbul dan chicco polly mama sandalyesi arıyorum
Bende var, hem de magic olanından, bir bakın isterseniz, anlaşabilirsek, haftaya haftasonu istanbula geleceğim, getiririm :)
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-chicco-polly-magic-mama-sandalyesiiiiii.html
İlanınızı inceledim en son 140 tl demişsiniz son fiyatınız nedir? Garantisi duruyormu acaba? Tşk ederim
İlanınızı inceledim en son 140 tl demişsiniz son fiyatınız nedir? Garantisi duruyormu acaba? Tşk ederim
Garantisi duruyordur ama tarihi geçmiştir, kullanma talimatı da duruyor olabilir bakmam lazım..
Garantisi duruyordur ama tarihi geçmiştir, kullanma talimatı da duruyor olabilir bakmam lazım..
Özelden mesaj atamıyorum şuan hakkım yokmuş oyüzden cvp yazamadım size. Üründeki eksik, yırtık, yıpranma yoksa almak istiyorum.
İlanlarunızı inceledim Cloud-b uyku arkadaşım kuzucuk duruyormu ve fiyatı son ne olur? Kızım ıykuya sadece emerek geçiyo yardımı olurmu?
Benim kızım da emerek uyuyordu ama kuzucuğu açınca rahatlayıp daha hızlı bir şekilde uykuya dalıyordu.. Hala duruyor, eğer mama sandalyesini almayı düşünürseniz, toplam bir fiyat veririm, indirimli olarak :)
Satışa koydugnuz ürünlerin hepsi çok güsel ve çoğunu kaçırmışım( evet her ikisinide kızım için almak istiyorum. Haftasonu geleceksiniz dimi?
Haftaya haftasonu geleceğiz... Siz nerede oturuyorsunuz?
Bahçelievlerde oturruyoruz ama haftaya avcılara geçmek zorundayı( sîz hangi gün gelceksiniz
biz cumartesi geleceğiz ama Avcılar bize bayaa bi uzak kalacakbiz Göksu tarafında olacağız çünkü... nasıl yapsak acaba...
Bi yol düşüneyim ben bu gece:))
Fiyat konusunda anlaştık mı? Özelden msj attım size, ama siz msj atamadığınız için soruyorum... :)
Ürünü beğenirsek evet fiyatta anlaştık ama yol olayını düşüneyip size bilgi veriyor olacağım mutlaka
Detaylı fotoğraf isterseniz, ben size mail adresimi yazayım özelden, hangi detayın fotoğrafını istiyorsanız onları yazıp mail atın, çekip göndereyim size...
Çünkü o kadar yol gelip arabada taşıdıktan sonra, hoşunuza gitmeyecek herhangi birşey görüp de vazgeçerseniz çok hoş olmaz kanaatindeyim :)
ben zaten ürünüme çok güveniyorum, istediğiniz detayın fotoğrafını çekip gönderebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?