Bebek İkinci El Chicco polly mama sandalyesi arıyorum

merhaba düşünürsen bende var ama klıfının birisi yırtıdı ve ben attım yeni kılıfları satılıyor 50 tl ye ben 100 tl düşünüyorum fiyatını düşünürsen haberleşiriz

İlanlarunızı inceledim Cloud-b uyku arkadaşım kuzucuk duruyormu ve fiyatı son ne olur? Kızım ıykuya sadece emerek geçiyo yardımı olurmu?

Benim kızım da emerek uyuyordu ama kuzucuğu açınca rahatlayıp daha hızlı bir şekilde uykuya dalıyordu.. Hala duruyor, eğer mama sandalyesini almayı düşünürseniz, toplam bir fiyat veririm, indirimli olarak :)

Satışa koydugnuz ürünlerin hepsi çok güsel ve çoğunu kaçırmışım( evet her ikisinide kızım için almak istiyorum. Haftasonu geleceksiniz dimi?

Ürünü beğenirsek evet fiyatta anlaştık ama yol olayını düşüneyip size bilgi veriyor olacağım mutlaka

Detaylı fotoğraf isterseniz, ben size mail adresimi yazayım özelden, hangi detayın fotoğrafını istiyorsanız onları yazıp mail atın, çekip göndereyim size...

Çünkü o kadar yol gelip arabada taşıdıktan sonra, hoşunuza gitmeyecek herhangi birşey görüp de vazgeçerseniz çok hoş olmaz kanaatindeyim :)

ben zaten ürünüme çok güveniyorum, istediğiniz detayın fotoğrafını çekip gönderebilirim...

Günaydın,

İstanbula mama sandalyesi teslimi içinmi geleceksiniz? Sizde haklısınız ama insan konu bebeği olunca içine sinen hijyen vs şeylerin oldugundan emin olmak istiyor(dediğiniz gibi yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…