Chicco Polly Magic mama sandalyesi (hiç kullanılmadı) satıyorum."SATILMIŞTIR"

sturhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
35
0
Merhaba arkadaşlar, bebegime hediye gelen ama hiç kullanmadığım hala garantisi devam eden ,kutulu sadece görmek icin kurulmuş sonra tekrar toplanmış,kutulanmış,mama sandalyesini satıyorum.ilgilenen arkadaşlara duyurulur.piyasa fiyatının altına verecegim.memnun olmaz iseniz iade edebilirsiniz.konyadan olanlar daha cok tercih sebebim ama,heryere gönderbilirim.teşekkürler.

Son düzenleme:
baya hızlı oldu,inanın şimdi internetten araştıracagım ona göre bi fiyat belirlicektim,siz de bakabilirsiniz, ortalama fiyatın yüzde 20 altına vermeyi düşünüyorum.

mama sandalyesini neden sattğımı merak edenler olabilir,üzerindeki hayvan figuru(domuz resmi) beni biraz rahatsız etti bundan dolayı satiyorum.alt kısımda gözükmüyor ama yinede rahatsız etti. 220 tl fiyat belirldim.

Son düzenleme:

mama sandalyenizi almak istiyorum.
fakat çok yüksek fiyat istemişsiniz.
150 tl verebilirim.
düşünürseniz cevap bekliyorum

Bende 165 verebilirim. Peşin olacağı için daha fazlasını veremem.
Güzel günlerde büyütün bebeğinizi...

güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. bilmiyorum internetten araştırdıysanız bahsettigim mama sandalyesi 278 den başlayıp 400 tl ye kadar gidiyor. kesinlikle ürün kutusu garantisi herşeyile duruyor.garanti süresi 28 agustosda başladı. zaten üründe herhangi bir kullanılmışlık farkedersniz iade edbilirsiniz. düşürebilcegim en son rakam 210 tl dir. kolay gelsin

özel mesaj gönderemiyorum.özelden mail adresinizi yollayabilirseniz ordan görüşebiliriz.ürün şuan kutulu,tekrar kurmam gerekiyor daha detaylı resimler için,elimde olan bütün resimlerini yükledim

Son düzenleme:
aynı ürün aziz bebe de bostancı E-5 kenarında 286TL bu nedenle size 165 olur mu diye sordum.210TL verdikten sonra üstüne biraz daha katar pazarlıkta yaparım taksitte. Bu nedenle sadece internetten araştırdığnız fiyatı sölüyorsunuz. Lütfen etrafınıza da bakın derim.

etrafıma bakacak vaktim yok,ürünü almazsınız, dediginiz gibi üstüne katar bilmem ne y apar başka yerden alırsınız, bu da kimseyi ilgilndirmez, olur biter.bu kadar yorum yapmanıza da gerek yok.ben önerileriniz için teşekkür etmişim,nie uzatıyorsunuz ki. ayrıca ürünü sattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…