• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chicco Polly Magic Çift Kılıflı Mama Sandalyesi SATILIK

CINARINANNESI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
678
0
46
İstanbul
Oğlumun oturmayı pek sevmediği mama sandalyesini satıyorum.Chicco polly magic çift kılıflı Sea Drems modeli. hiç bir sorunu kusuru yok. 130 TL ye satmak istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Evden veya ortak bir noktadan elden teslim etmek isterim. kargo parası fazla tutar gibi duruyor. $polly_magic_sea_dreams_2fase_icon.jpg

Oğlumun oturmayı pek sevmediği mama sandalyesini satıyorum.Chicco polly magic çift kılıflı Sea Drems modeli. hiç bir sorunu kusuru yok. 130 TL ye satmak istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Evden veya ortak bir noktadan elden teslim etmek isterim. kargo parası fazla tutar gibi duruyor.Eki Görüntüle 575042

GÜNCELLLLL...........

Çektiğim resimler çok yüklü olduğu için yükleyemedim. Mail adreslerine gönderebilirim.

Oğlumun oturmayı pek sevmediği mama sandalyesini satıyorum.Chicco polly magic çift kılıflı Sea Drems modeli. hiç bir sorunu kusuru yok. 130 TL ye satmak istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Evden veya ortak bir noktadan elden teslim etmek isterim. kargo parası fazla tutar gibi duruyor.Eki Görüntüle 575042
hala satiliksa almak istiyorum mama sandalyesini

Back