• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chicco polly cift kılıflı mama sandelyesi satıyorum

zeynepcokkal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
108
1
48
İstanbul
fotoğraf 1.JPG fotoğraf 2.JPG fotoğraf 3.JPG fotoğraf 4.JPG fotoğraf 1.JPG fotoğraf 2.JPG fotoğraf 3.JPG fotoğraf 4.JPG
Resimler temsili değildir, kendi resimleridir. sadece ufak bir yırtığı var onu da fotoğrafladım. Onun dışında temiz ve severek kullanılmıştır.2. tepisis yoktur zaten hiç ihtiyacım olmadı ve kayboldu.Onun dışında herşey, tam (fileye takıldığı için topladım yani var aslında) artık kullanmadığımızdan dolayı satıyorum.
beylikdüzü-esenyurt civarından elden teslim edilir,kargo ile gönderemem çok zahmetli ve masraflı olur.
fiyatı 100 TL

merhaba
Eki Görüntüle 1219782 Eki Görüntüle 1219783 Eki Görüntüle 1219784 Eki Görüntüle 1219785 Eki Görüntüle 1219786 Eki Görüntüle 1219787 Eki Görüntüle 1219788 Eki Görüntüle 1219789
Resimler temsili değildir, kendi resimleridir. sadece ufak bir yırtığı var onu da fotoğrafladım. Onun dışında temiz ve severek kullanılmıştır.2. tepisis yoktur zaten hiç ihtiyacım olmadı ve kayboldu.Onun dışında herşey, tam (fileye takıldığı için topladım yani var aslında) artık kullanmadığımızdan dolayı satıyorum.
beylikdüzü-esenyurt civarından elden teslim edilir,kargo ile gönderemem çok zahmetli ve masraflı olur.
fiyatı 100 TL
merhaba ikinci tepsisi yok demissiniz ama ustunde zaten turkuaz cikan tepsisi var.bunun disinda bi tepsisi dahami vardi ki

Eki Görüntüle 1219782 Eki Görüntüle 1219783 Eki Görüntüle 1219784 Eki Görüntüle 1219785 Eki Görüntüle 1219786 Eki Görüntüle 1219787 Eki Görüntüle 1219788 Eki Görüntüle 1219789
fiyatı 100 TL
Alacak olana hayırlı olsun cidden o parça işe yaramıyor :)
Kargo konusunda da aras kargo ile istanbuldan hakkariye 20 tuttu istanbul içi kapınızdan da alınır bence tedirgin olmayın kargo için vazgeçmeyin arkadaşlar
Üstünde uyuyor bile benim oğlum

Merhaba evet bir tanede bacağına bağlı bir tepsi var ama dediğim gibi hiç kullanmadım ihtiyacımda olmadı:)internetten görebilirsiniz ben pek işe yarar bir parça olarak görmedim

başka bir satış sitesinde ve b.düzünde oturan biri tam da sattığınız fiyattan arıyor. bana özelden iletişim bilgilerinizi verirseniz ona ileteyim.

Back