Bebek İkinci El Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi- Zanzibar Turuncu Model - Ankara içi

seniser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
212
2
66
Ankara

Merhaba;

Bilen bilir, alanında en iyisidir. 5-6 ay kullandık, başka bir eve taşındık mutfağım çok dar, kullanamıyorum. Kızımda büyüdü, elden çıkarmak istiyorum. 200-TL ya satacağım. Çankaya'da oturuyorum, çok uzak olmadığı sürece elden teslim edebilirim. Foto aşağıdaki linkte. Aparatlarını hiç kullanmadım yine de yıkadım duruyor bir köşede.

http://img486.yukle.tc/images/6147DSC_7668.JPG

Son düzenleme:
son fiyatınız bumudur 1 hafta içinde alıcam cukurambar e bebekte 279 tl 12 taksit ve 50 tl hediye cekiyle aldı arkadasım...yarı fiyatını verebilirim yada o civarı diyim...ankaradayım uyarsa elden teslim alırım son rakamın nedir...

Merhaba;

Ben arabayı Kasım ayında aldım, 50-TL lık ayrıca aldığım ön barıyla birlikte satıyorum. Şu an sıfırı 350-TL, varsa o fiyata neden ikinci el alasınız.

özelden mesaj atamadım bana resimlerini yollarmısınız? cankayadayım bende bakayım resimlerine ona göre karar vereyim iletisim

Son düzenleme:

mama sandalyeniz hala duruyor mu?

yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum. resimler iyi görünüyor. fiyat konusunda konuşmak isterseniz mail adresimi yazayım, görüşelim lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…