• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi- Zanzibar Turuncu Model - Ankara içi

seniser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
212
2
66
Ankara

Merhaba;

Bilen bilir, alanında en iyisidir. 5-6 ay kullandık, başka bir eve taşındık mutfağım çok dar, kullanamıyorum. Kızımda büyüdü, elden çıkarmak istiyorum. 200-TL ya satacağım. Çankaya'da oturuyorum, çok uzak olmadığı sürece elden teslim edebilirim. Foto aşağıdaki linkte. Aparatlarını hiç kullanmadım yine de yıkadım duruyor bir köşede.

http://img486.yukle.tc/images/6147DSC_7668.JPG

Son düzenleme:
son fiyatınız bumudur 1 hafta içinde alıcam cukurambar e bebekte 279 tl 12 taksit ve 50 tl hediye cekiyle aldı arkadasım...yarı fiyatını verebilirim yada o civarı diyim...ankaradayım uyarsa elden teslim alırım son rakamın nedir...

son fiyatınız bumudur 1 hafta içinde alıcam cukurambar e bebekte 279 tl 12 taksit ve 50 tl hediye cekiyle aldı arkadasım...yarı fiyatını verebilirim yada o civarı diyim...ankaradayım uyarsa elden teslim alırım son rakamın nedir...

Merhaba;

Ben arabayı Kasım ayında aldım, 50-TL lık ayrıca aldığım ön barıyla birlikte satıyorum. Şu an sıfırı 350-TL, varsa o fiyata neden ikinci el alasınız.

özelden mesaj atamadım bana resimlerini yollarmısınız? cankayadayım bende bakayım resimlerine ona göre karar vereyim iletisim

Son düzenleme:

Merhaba;

Bilen bilir, alanında en iyisidir. 5-6 ay kullandık, başka bir eve taşındık mutfağım çok dar, kullanamıyorum. Kızımda büyüdü, elden çıkarmak istiyorum. 200-TL ya satacağım. Çankaya'da oturuyorum, çok uzak olmadığı sürece elden teslim edebilirim. Foto aşağıdaki linkte. Aparatlarını hiç kullanmadım yine de yıkadım duruyor bir köşede.

http://img486.yukle.tc/images/6147DSC_7668.JPG

mama sandalyeniz hala duruyor mu?

yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum. resimler iyi görünüyor. fiyat konusunda konuşmak isterseniz mail adresimi yazayım, görüşelim lütfen.

Back