Bebek İkinci El Chicco pilli salincak

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
On tablasi ve kemerleri mevcut
175tl
İstanbul umraniye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401724952141.jpg
    $1401724952141.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 123
  • $1401724962020.jpg
    $1401724962020.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 142
  • $1401724972798.jpg
    $1401724972798.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 124
Gaddar olmak istemiyorum o yüzden ben fiyat ônermeyeyim :)) kargosu falan da var bilmem anlatabildim miiii
Bide sorularim; ne kadar pil tuketiyor?
Ne kadar sure kullanabilirim yani kaç kg dek?

Peki ;) nerde oturuyorsunuz?
Piller yeni alindi duracell zaman olarak bilemiyorum cunki bende cok zamandır yok 1 aydir bende aldigim zaman eski pilleri ile verdiler 1 ay gitti demekki uzun zaman kullanilabilir yeni pil ile.
Yasina kadar kullanilabilirmis aldıgım bayanin kizi yasina girmisti
Bebegim durmadigi ve evde cok sey oldugu icn satiyorum(ana dizi ana kucagi mama sandalyesi besik bebek arabasi)
Son fiyat 170 diyebilirim

Gaziantep. Siz almış ve satıyorsunuz sanıyordum onun hatırına en azından daha fazla indirim yapın isterim, yoksa da bu biraz fazla oglan da olmuş 3 aylık yine de düşünürüm. 😊

Gaziantep. Siz almış ve satıyorsunuz sanıyordum onun hatırına en azından daha fazla indirim yapın isterim, yoksa da bu biraz fazla oglan da olmuş 3 aylık yine de düşünürüm. 😊

Ben aklimdakini söyledim sizin fikriniz nedir peki?

Kargoyu ogrenmeniz mumkun mu? Ben su an yurtdısındayım da. Bie largo icin kutusu duruyor mu onu da ogrenebilir miyim? :)

Kutusu yok kapanabiliyo kalin strecle sikica sarip verebilirim kargo fiyatini bilemiyorum agirligina gore fiyat veriyolar ve ağırlığı bilemiyorum :)

Ptt 3.5 kilo icin gecen 25 tl aldi nerden baksaniz 8 kilo vardir belki daha fazla siz hesaplayin kargo fiyatini iste yardimci olayim dedim

Ptt 3.5 kilo icin gecen 25 tl aldi nerden baksaniz 8 kilo vardir belki daha fazla siz hesaplayin kargo fiyatini iste yardimci olayim dedim

Yani salincak icin hemen hemen fiyatinin yarisi kadar kargo tutacak oylemi?

Back