Bebek İkinci El Chicco Penguen Aktivite Yürüteci- Ankara içi Elden Teslim Edilebilir/ Alınabilir

seniser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
212
2
Chicco Penguen Aktivite Yürüteci

Bebeğim, yürümeye başladıktan sonra aldığımız için sadece ön oyun barını kullandık, yürüme aktivitesine gerek kalmadı, sadece birkaç ay önce satın alındı, çizik vs hiçbirşeyi yok.
Gerçekten sıfırından farksız.
Kargo ücreti yüksek tutabileceğinden Ankara içi elden teslim alınabilir.

Özellikleri:Bebeğin ilk ayağa kalkma ve yürüme hareketlerini yaptığı dönemdeki en büyük yardımcısı.
Güvenli ve eğlenceli yapısı sayesinde ilk adımlarını atan bebeklerin kullanımı için tasarlanmış yürüteç,Hareket ettikçe çalan melodileri ve üzerindeki aktivite bölümleri sayesinde aynı zamanda bir oyuncak olarak da kullanılabiliyor.
Aktivite merkezi bebek yürüdükçe melodiler çalar, Durduğunda aktivite oyuncaklarıyla eğlenceli zaman geçirir.

Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 9 Ay ve üzeri

Son düzenleyen: Moderatör:
sıfırını 95 tl ye buldum internetten.eğer sizin için de uygunsa 50tl ye almayı düşünebilirim.

Tabi herkesin kendine göre hesabı var.Siz de haklısınız.Ben de Ankara'dayım eğer fiyatta indirim yapmayı düşünürseniz 50tl ye ciddi alıcıyım.Bol kazançlar diliyorum.

Tabi herkesin kendine göre hesabı var.Siz de haklısınız.Ben de Ankara'dayım eğer fiyatta indirim yapmayı düşünürseniz 50tl ye ciddi alıcıyım.Bol kazançlar diliyorum.

İlginiz için teşekkür ederim. İndirim yapmayı düşünsem bile bu rakam 50-TL ya inmez. Bende buradan gelecek parayla başka bir ihtiyacını görürüm kızımın, öyle düşünüyorum. Siz yine de bir bakının, belki daha uygun fiyata da bulabilirsiniz internette bilemiyorum, irtibat halinde oluruz bu kanalla.

İlginiz için teşekkür ederim. İndirim yapmayı düşünsem bile bu rakam 50-TL ya inmez. Bende buradan gelecek parayla başka bir ihtiyacını görürüm kızımın, öyle düşünüyorum. Siz yine de bir bakının, belki daha uygun fiyata da bulabilirsiniz internette bilemiyorum, irtibat halinde oluruz bu kanalla.

Şimdi baktım, sahibinden.com da bir eski modeline 65-TL istiyorlar ve İstanbul kanalı ile.

ben de 90 tl ye sıfırını buldum internette indirime girmiş:)))neyse siz indirim düşünürseniz haberleşiriz.iyi satışlar size.

slm.hangi şehirdesiniz.Seniser ankara da olduğu için ilgilenmiştim elden almak tercihim.siz de ankaradaysanız mail attım size fotoğraf gönderirseniz bakabilirim.ilginize teşekkürler.

slm.hangi şehirdesiniz.Seniser ankara da olduğu için ilgilenmiştim elden almak tercihim.siz de ankaradaysanız mail attım size fotoğraf gönderirseniz bakabilirim.ilginize teşekkürler.

60-TL ineyim istiyorsanız, almak istiyorsunuz, bebeğinizi bekletmeyeyim, olur derseniz özelden bana geri dönüş yapar mısınız?

özelden yazma hakkım yok malesef o yüzden burdan yazıyorum.sıfır gibi dediğiniz için ve ankaradan elden teslim alabilcek olmam cazip geldi,bebeğimiz henüz doğmadı 1,5 ay var daha doğmasına.60tl yi kabul ediyorum.55hemsemra@mynet.com adresim alışveriş detaylarını konuşabiliriz.görüşmek üzere.

özelden yazma hakkım yok malesef o yüzden burdan yazıyorum.sıfır gibi dediğiniz için ve ankaradan elden teslim alabilcek olmam cazip geldi,bebeğimiz henüz doğmadı 1,5 ay var daha doğmasına.60tl yi kabul ediyorum.55hemsemra@mynet.com adresim alışveriş detaylarını konuşabiliriz.görüşmek üzere.

Merhaba;

Mail adresinize geri dönüş yaptım.

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

X