Bebek İkinci El Chıcco park yatak lx lullababy

HAYATOMUR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
262
6
Merhaba,

Chicconun park yatagını satıyorum. Temiz üründür. 250 tldir. Ekte firmanın resmini koyuyorum. Benimki kapalı sekilde duruyor su anda. Resimde gördügünüz gibi. Çok yararlı bir ürün.

Firmanın açıklaması:

Lullaby Lx yalnızca bir yatak değil, bebeğinizin uyuyabileceği,oyun oynayabileceği ve bakımının yapılabileceği çok yönlü bir üründür.
Oyun Parkı tabanı dışında ek katı sayesinde annenin bebeğin bakımını kolayca yapabilmesini sağlar. /> Ara katı ve üstünde 5 minik hayvancığın asılı olduğu oyun barı ile oldukça rahattır.
Müzik köşesi, uzaktan kumandalı loş ışığı ve hafif titreşimi bebeğe uyku esnasında tatlı bir melodiyle eşlik eder. Park kapatıldığında minimum yer kaplayarak, içeriğindeki çantaya konulabilir. Tekerleri sayesinde çekilerek taşınabilir.
Açıkken boyutlar: 70x100x80 cm
Kapalıyken boyutlar: 25x25x100 cm
Ağırlık: 15,6 kg

Eklentiler

• $park yatak.jpg
    $park yatak.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 63
BEN BU ÜRÜNÜ daha önce internetten incelemiştim kullanan biri olarak objektif yorumlarınızı merakla bekliyorum.. Sevgiler:KK16:

Bu park yatak kesinlikle hayat kurtarici diye düşünüyorum. Bebek daha cok ufak oldugunda normal kendi yataklarinda kayboluyor, park yatgin ara bolmesi, alt değiştirme unitesi, bence cok basarili bir urun. Tekerleri sayesinde her yere kolayca tasiniyor.

Merhaba,

Chicconun park yatagını satıyorum. Temiz üründür. 250 tldir. Ekte firmanın resmini koyuyorum. Benimki kapalı sekilde duruyor su anda. Resimde gördügünüz gibi. Çok yararlı bir ürün.

Firmanın açıklaması:

Lullaby Lx yalnızca bir yatak değil, bebeğinizin uyuyabileceği,oyun oynayabileceği ve bakımının yapılabileceği çok yönlü bir üründür.
Oyun Parkı tabanı dışında ek katı sayesinde annenin bebeğin bakımını kolayca yapabilmesini sağlar. /> Ara katı ve üstünde 5 minik hayvancığın asılı olduğu oyun barı ile oldukça rahattır.
Müzik köşesi, uzaktan kumandalı loş ışığı ve hafif titreşimi bebeğe uyku esnasında tatlı bir melodiyle eşlik eder. Park kapatıldığında minimum yer kaplayarak, içeriğindeki çantaya konulabilir. Tekerleri sayesinde çekilerek taşınabilir.
Açıkken boyutlar: 70x100x80 cm
Kapalıyken boyutlar: 25x25x100 cm
Ağırlık: 15,6 kg
yatak duruyormu fiyatta indirim yapmanız mümkünmü?

X