• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chıcco ninnili kitapçık 10 tl

nasıl bi işlevi var acaba? ben öteki alıcaklarımla albilirim birde başka oyuncaklar varsa marka egitici onlarıda degerlendirebilrim?

nasıl bi işlevi var acaba? ben öteki alıcaklarımla albilirim birde başka oyuncaklar varsa marka egitici onlarıda degerlendirebilrim?

Chicco’nun özenle geliştirdiği First Dreams serisinden Ninnili Kitapçık...
# Anneleriyle birlikte bebeğe uykuya dalış anına kadar rahatlatıcı melodileri ile eşlik ediyor.
# Cihazın orta kısmındaki düğmeyle birlikte Brahms meldileri çalmaya başlıyor ve bebeğin uykuya huzurlu bir şekilde geçişini sağlıyor.

başka satmayı düşündüğüm oyuncağımız yok şuan için

Yarın dişçi randevum varda diğer aldıklarınızı salı günü kargoya vericem bir aksilik çıkmazsa bu arada ilk defa bir kargom bu kadar gecikti kusura bakmayın bunuda almak istiyormusunuz cevap yazmadınız

Son düzenleme:
kusura bakmayın geç döndüm kitapçık kalsın ötekiler aynı anlaştıgımız şekilde kargolayın .haber verdiginiz için teşekkürler ...

Back