Bebek İkinci El Chicco New Dreams Ana Kucağı elektronüzikli aktiviteli, ışıklı ve mp3 çalarlı:)

Castefella

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
1.852
88
688
Chicco New Dreams Ana Kucağı, bebeğinize maksimum konfor sağlar. Elektronik oyuncağı, değişik melodiler ve sesler ile bebeğinizin algısını geliştirerek, ritim ve müziğe karşı duyarlılığını geliştirir. Eşsiz Mp3 özelliği annenin Mp3 çalarını oyuncağa bağlayarak,Devamı.sevdiği şarkıları bebeğine dinletmesine olanak sağlar. Ayrıca bebeğin manuel ve görsel koordinasyon becerileri ve derinlik duygusu kazanmasına yardımcı olur. Ek yastık, bebeğin büyümesini takip eder. Ek yastık önce büyük, rahat bir yastık olarak kullanılırken daha sonradan bebeğin uyumasına yardımcı olan yumuşak bir arkadaşa dönüşür. Sırt dayama bölümü maksimum konfor sağlamak için uygun pozisyona yatırılabilir. New Dreams ana kucağı ile eğlence, konfor ve en güzel rüyalar için gelişiminin her aşamasında bebeğinizin yanında.

Yeni doğanda kullanmak için fermuarlı ek yatağın turuncu yanlarında polar battaniyesi mevcuttur. Emniyet kemerli ve ayarlamalı tam yatar pozisyonludur. 0-8 aya uygundur. Titreşim özelliği pille çalışır,bebeği rahatlatıp uyutur. Biz 4-5 ay ara ara kullandık ve çok memnun kaldık. Şimdi sıra başka bir bebişte:))

Son düzenleme:
Fiyat ne dir acaba???

Ürün şu an piyasada 189 ile 270 TL arası satılmaktadır Satış sayfamda çok temiz ve sorunsuz olan bu güzel anakucağı 90 TL'ya satıştatır. Orjinal Chicco ürün kutusunda gönderilecektir. Kargosu çok kalın olmayacağı için fazla tutmaz veya elden teslim alabilirsiniz.

Titreşim özelliği için 1 tane pil takıp(biz bitince yenilemedik aylarca gitti) ışıklı geminin güzel ninni müzikleriyle bebişiniz mışıl mışıl uyusun Azıcık büyüdüğünde balığın kırmızı ışıklı müzikleriyle eğlensin yıldızları çevirip sesli yeşil ışıkları yaksın gülsün, sevdiği müzikleri, ninnileri özel kapalı cebine koyduğunuz mp3 veya cep tel.e bağlayarak hopörlerinden de çalabilirsiniz. Yıkanabilir silinebilir kumaşı büyük kolaylık sağlar. Dilerseniz biraz büyüdüğünde üst yatağını da çıkarabiliyorsunuz. Chicco'nun nadide ürünlerinden olan anakucağımız alacak olan annesine ve bebişine hayırlı olsun.

Fotoğrafları yanlışlıkla diğer ürün sayfama eklemişim bazıları da ters falan yüklenmiş kusura bakmayın lütfen...
Eki Görüntüle 887132 Eki Görüntüle 887133 Eki Görüntüle 887134 Eki Görüntüle 887135 Eki Görüntüle 887131 (Ne yaptıysam bu foto düzelmedi, battaniyeyi de görün istemiştim)

Her açıdan resimlerini çektim üstteki gemi lamba ışığıyla farklı ninni melodileriyle sakin güzel müzikler çalar Alttaki yıldızlar çevresinde dönerek ve bebeğiniz elleriyle ayaklarıyla dokunduğunda yuvarlak yerlerde pıt pıt diye şirin sesler çıkararak yeşil ışıklar yanar, turuncu balığın ışığı yanıp söner Kırmızı balığa her dokunup sallandığında canlı ve farklı melodilerde müzikler çalar 2 ses seviyesi vardır. Mp3 modunu seçerseniz cihazın hopörlerinden istediğiniz melodi ve müzikleride dinletebilirsiniz. Tam yatar, oturma veya dik şekillerine yanlardaki gri chicco tutma yerlerini aynı anda çevirerek kolayca yapabiliyorsunuz. Bebeğiniz uyuduğunda ayaklarını sabitleyebiliyorsunuz, alt ayakları çok sağlamdır sarsıntısız sabit durur. Kolayca da yine anakucağı moduna çevrilir. Üstteki elektronik müzikli oyuncakların pilinde sorun yok alttaki titreşim modunun pil takım yeri çevirme düğmesinin hemen arkasında ama bitince eşim uğraşıp takmaya üşendi dilerseniz 1 büyük pil takıp kullanabilirsiniz. Sürekli kullanılan bir şey olmayınca bize bayağı gitmişti, sadece uyumaya geçişlerde rahatlık sağlıyor doğrusu... Son resimde de göreceğiniz gibi yumuşak elyaflı minderin turuncu kanatlarında fermuarını açarsanız yenidoğan kundağı şeklinde cırcırtlı yumuşacık ince polar battaniyesi var, bebeğinizi sarar, sıcacık tutar pırıl pırıldır biz sadece denedik, yepyeni duruyor. Yine sol turuncu kanatta ilk duyları harekete geçiren keçeden şirin yıldız modelinde çıngırak var, ilk ayak hareketlerinde bebiş bu seslerle çok eğleniyor:) Emniyet kemerini hem üst mindersiz olarak hem de üst minderin gizli emniyet yerine saklayarak kullanabilirsiniz. Her iki kullanım şeklinde de bebeğinizi mutlaka emniyet kemeri takılı şekilde ana kucağında bırakınız. Ev içinde bebeğiniz içindeyken ses olmasın falan diye bir yerden bir yere taşırken de karşılıklı iki tutma kulplarını tutup anakucağının bir yerinden de destekleyiniz. Pimpirikli anneler emniyeti elden bırakmaz benim gibi ama ben yine de söyleyeyim dedim:) Aklınıza takılan diğer tüm sorulara Chicconun kendi internet sitesinde ürün adıyla kullanım klavunuzu okuyarak ulaşabilirsiniz. Bu arada gece çekimi olduğu için flaş biraz fazla patlamış, hiç bir lekesi, sorunu yok. Silin ve güle güle kullanın:)

Eki Görüntüle 887131

Son düzenleme:
En son indirimli fiyati 80 TL'dir. Kesinlikle memnun kalacaksiniz kullanirlen, emin olun. Fakat cok pahaliya alinmis bu kadar kaliteli bir ana kucaginda daha fazla indirim yapamayacagim icin uzgunum.

Kargo fiyatinin o kadar abarti tutacagini sanmiyorum. Zira hep soyluyorum; gonderici urununu kargoya kendi birakir ve alici da kargo subesinden kendi gidip alirsa cok indirimli kargo ucreti cikiyor. Ornegin; diger satis sayfamda satilan Chicco yurutecimizi bu sekilde yurt ici kargo ile silivri'ye 15,25 TL kargo ile yolladim. Ptt kargo kamyonlarla atarak tasiyacagi icin ozel kargoyu tercih etmistik ptt ile yollasaydik ta 19-20 en fazla tutar demisti ptt yetkilisi.. yani hem daha ucuza hem indirimli hem de saglam ve cok daha hizli kargo oldu. Bu yuzden ana kucagida uyguna kargolanabilir diye dusunuyorum. Hayirlisi olsun, iyi geceler.

Birkaç fotoğraf buldum daha önce çekilmiş olan, bebişim ilk aldığımız zamanlarda hayran hayran bakıp oyuncaklarına, müziklerini dinliyormuş büyüdükçe hareketlenmiş oyunları değişmiş kendi kontrolüne almış tüm eğlenceli aktiviteleri MAŞALLAH :)

Bu arada ilk resimde mavi halkasıyla asılmış olan bondigo aslanı göreceksiniz o ayrıca eklediğimiz bir oyuncaktır, siz de faklı bir oyuncak ekleyebilirsiniz yumuşak çıtanın başlangıç kısımlarına diye görün istedim.

Son düzenleme:

İstanbul tam anlamıyla buz gibi önce karla karışık yağmur başlamıştı şimdi de kar yağıyor gibi... Ana kucağımızı orjinal kutusuna koyup oğlumla Yurtiçi kargo'ya teslim ettik ve Allah'a şükür sıcacık evimize geri döndük. Hayırlı, uğurlu olsun. Mutlulukla, sağlıklı güzel günlerde kullanılsın inşallah, bebişinize de MAŞALLAH...

Bu arada eşinize de size de söylediğim gibi Yurtiçi kargonun Aralık ayında zam yapması ve tüm kargoları telefon ihbarlıya çevirmesinden dolayı da şubeye teslim-şubeden alım indirimine rağmen rakamın tahminimden daha yüksek çıkmasına hala şaşkınım Sevgilerimle...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…