Z zillican Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 28 Haziran 2010 52 1 96 29 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi zillican #1 Chicco Mamma Donna Sıkılaştırıcı Kremi kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi??
A aassyyaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2009 39 0 86 Ankara 2 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi zillican #2 Ben başlarda kulllanmıştım, güzel bi krem, ama 5-6 ayı doldurduktan sonra yeterli olmamaya başladı. Şu an body shop kakaolu vücut kremi kullanıyorum, sabah sürdükten sonra akşama kadar nemli kalıyor cildim, tavsiye ederim.
Ben başlarda kulllanmıştım, güzel bi krem, ama 5-6 ayı doldurduktan sonra yeterli olmamaya başladı. Şu an body shop kakaolu vücut kremi kullanıyorum, sabah sürdükten sonra akşama kadar nemli kalıyor cildim, tavsiye ederim.
Z zillican Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 28 Haziran 2010 52 1 96 3 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi zillican #3 ben doğumdan sonra sıkılaşmak amacıyla kullanmak istiyorum.ama işe yararmı bilmem??