• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chicco mama sandalyemizi satiyoruz.izmir elden teslim edilir

mysticme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
57
0
96
İzmir
Arkadaslar resim yukleyemiyorum.izmirde yasayan yeni anne olan arkadaslar elimde kiyafettennbebek oyuncak ve arac gerecine kadar bircok sey var.ve inanin hersey markali ciddi para harcadıgımız malzeme ve kıyafetler.oglum artık 2,5 yasında yeni sahiplerini bulsunlar isterim bende evimi tasiyacagim yazin o yuzden esyalarıda azaltmam gerekiyor.gelin bakin ve alin

merhaba ben izmirde oturmuyorum kargoyla yollayabilme durumunuz var mı bir de fiyat nedir belirlediğiniz

Bebek arabamiz her nekadar cogu zaman arabanin bagajinda dursada efenin zaman zaman uyudugu yer olabılıyor.bu nedenle onun satısını erteleyebilirim.tesekkurler

Arkadaslar resim yukleyemiyorum.izmirde yasayan yeni anne olan arkadaslar elimde kiyafettennbebek oyuncak ve arac gerecine kadar bircok sey var.ve inanin hersey markali ciddi para harcadıgımız malzeme ve kıyafetler.oglum artık 2,5 yasında yeni sahiplerini bulsunlar isterim bende evimi tasiyacagim yazin o yuzden esyalarıda azaltmam gerekiyor.gelin bakin ve alin

bu haftasonu izmire geleceğim mama sandalyesinin ve oyuncakların resimlerini banada gönderebilir misiniz uygun olursa elden teslim alabilirim...f_ufkum@hotmail.com

Back