CHİCCO LİTEWAY...Uzuuunnn araştırmalarım sonucunda bebek arabamı aldım :)

nazendeim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
82
1
46
Kocaeli
uzun zamandır bebek arabasını araştırıyordum kızlar..hatta bu esnada bebeğim 4 aylık oldu bile :) bende bu yüzden direk küçük kullanışlı birşey olmasını istiyordum..Birkaç seçenek arasında kalmıştım..en sonunda CHİCCO LİTEWAY aldım..
test sürüşlerimi yaptım ve şu an için çooookk memnunum..sürüşü,açılış, kapanışı,manevrası çok çok rahat..haatta oluduğu yerde 360 derece dönüyor çocuğa oyun bile oluyor :)ve katlanınca az yer kaplıyor..bir kere market alışverişi yaptık mesela bagaj tamamen doluydu.. araba, bagajların üst taraflarında küçük bölme olur ya resmen oraya sığdı..
birkez yine toplu biryere gidiyorduk bagaj yine doluydu arabayı arka koltuğun ayak koyma yerine yatırdık ...yani her şekilde heryere sığıyor..
şu an çok memnunum..araba alışverişi yapanlara öneririm..uyku tulumu,yağmurluğu ve ayak örtüsü de var..

ben de merak ediyordum.bu forumda araştırmayı düşünüyordum.sizin mesajınızı gördüm çok sevindim.
güle güle kullanın.hayırlı olsun.
arabanın ismini hemen kaydettim.çarşıya çıktığımda bakacağım.
internetten de araştırdım fiyatlar çok değişiyor niyeyse.en uygun 258 yanlış hatırlamıyorsam

Güle Güle Kullan!
Bende aynısından aldım... Kampanyadan yaralanmıştık... Benim kızım olacak ve ilk çocuğum o yüzden turkuaz-beyaz rengini aldım... Sen ne rengini aldın... Birde Pembe-beyaz rengi vardı o da çok güzeldi ama, olurda 2.çocuk erkek olur die o rengi aldık...

bende peşi kız olur die kırmızı gri rengini aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…