• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El chıcco lıteway puset arıyorum.

SSEN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
34
0
46
İstanbul
merhaba hanımlar chıcco lıteway puset arıyorum ozel mesaj hakkım yok burdan resım atarsanız sevınırım.

Arkadaşım bulabiliyorsan lite way plus çıktı. Hem puset hem de üzerine bebek küçükken Key fit oto koltuğu/anakucağı takılabiliyor. Ben aldım çok memnun kaldım. Gerçekten çok rahat ve kaliteli. Bu arada Lite way Plus sadece puset 345 TL sıfırı, Ankara'dan aldım.

Son düzenleme:
Arkadaşım bulabiliyorsan lite way plus çıktı. Hem puset hem de üzerine bebek küçükken Key fit oto koltuğu/anakucağı takılabiliyor. Ben aldım çok memnun kaldım. Gerçekten çok rahat ve kaliteli. Bu arada Lite way Plus sadece puset 345 TL sıfırı, Ankara'dan aldım.

tesekkur ederım serpil hanım benım bebegım 9 aylık oldu artık :) bebek arabamız var aslında cok buyuk oldugu ıcın mecburıyeten bı baston almam gerekıyor. bebegı kucuk olanlar ıcın soyledıgınız cok mantıklı.

selam, pembe var ben de. ayrıca önündeki barı da var (güvenlik için çok önemli arabanın barlı olması.) pembeyle ilgilenirsen barlı şekilde 180 liraya bırakırım. tertemiz durumda kırık yırtık vs yok. avrupa yakasındayım -kağıthane- bize yakınsan gelip alabilirsin.

selam, pembe var ben de. ayrıca önündeki barı da var (güvenlik için çok önemli arabanın barlı olması.) pembeyle ilgilenirsen barlı şekilde 180 liraya bırakırım. tertemiz durumda kırık yırtık vs yok. avrupa yakasındayım -kağıthane- bize yakınsan gelip alabilirsin.

Benim bebegim erkek malesef. Tesekkur ederim

Back