merhaba arkadaşlar
2.5 aylık bebeğim var bebek arabası almayı düşünüyorum chicco nun lite way modeli ile
pierre cardin enigma 2020 arasında kaldım kafamçokkarıştı siz hangisini tercih ederdiniz
yada kullanıp memnun kalan yada kalmayan arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum.
pierre carden 2020 aldım ben memnunum çok kullanışlı ve kaliteli tavsiye ederim.
bende pierre cardin var ama daha hafifi ve daha kullanışlısı olsa daha iyi olurdu kullanıcağın yer hep düz zeminse sorun yok ama bozuk yollrda birazcık zorlanma var
hera cım 2020 nin özellikleri çok güzel ve çok hafif ama sanki dar gibi görünüyo yani içinde rahat edebilirmi çocuk 2 yada 3 yaşına kadar kullanılabilirmi yada daha fazla?? :uhm:
merhaba arkadaslar bende baby2go proton modelini inceledim hosuma gitmisti .aramizda surekli kullanan varmi iyimi -degilmi. bi guzelligi 6 bucuk kg olmasi aluminyum kasa olmasi sorun yaratirmi bilmiyorum tamir kolay olurmu
http://img16.imageshack.us/img16/2500/oyunil8809d.jpg
ve birde Chicco Lite Way Puset (Fuego) var int de gordugum.bunu incelemedim kullanan varmi bilmem urun aciklamasinda govdesi icin demir diyo .
http://img22.imageshack.us/img22/4857/32080412353481030.jpg
sevgili kiyymet, bebek arabası konusunda aynı 2 ürün arasında kalmışız ama siz satın almışsınız, litle way bayiide inceledim tam yatış pozisyonunda arkadaki kumaş tam örtmüyor gibi geldi bana, aralardan rüzgar girer baş kısmında açıklıklar var bide ped çok ince yani içine battaniye vs serilir ama, sanki biraz daha büyük bebeklere gibi geldi.benim oğlumda 3 aylık, bebek arabasında aradığım öncelik hafif olması ikinciside büyüyene kadar 2 ayrı arabaya ihtiyacım olmasın.yani hem puset hem yatış pozisyonundada kullanabileceğim bi araba.enigma 2020 yi daha çok beğendim ama kullanan var mı onlardanda görüş rica edicem.birde taşıma koltuğumuz var pierre cardinin acaba enigmaya uyarmı o? şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?