chicco lite way puset mi, pierre cardin enigma 2020 mi

kiyymet

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
75
1
296
41
İstanbul
merhaba arkadaşlar
2.5 aylık bebeğim var bebek arabası almayı düşünüyorum chicco nun lite way modeli ile
pierre cardin enigma 2020 arasında kaldım kafamçokkarıştı siz hangisini tercih ederdiniz
yada kullanıp memnun kalan yada kalmayan arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum.

konuyu görünce gülümsedim bende ikisi arasında kaldım kullananlar fikirlerinizi bekliyoruz

pierre carden 2020 aldım ben memnunum çok kullanışlı ve kaliteli tavsiye ederim.

pierre carden 2020 aldım ben memnunum çok kullanışlı ve kaliteli tavsiye ederim.

hera cım 2020 nin özellikleri çok güzel ve çok hafif ama sanki dar gibi görünüyo yani içinde rahat edebilirmi çocuk 2 yada 3 yaşına kadar kullanılabilirmi yada daha fazla?? :uhm:

bende pierre cardin var ama daha hafifi ve daha kullanışlısı olsa daha iyi olurdu kullanıcağın yer hep düz zeminse sorun yok ama bozuk yollrda birazcık zorlanma var

bende pierre cardin var ama daha hafifi ve daha kullanışlısı olsa daha iyi olurdu kullanıcağın yer hep düz zeminse sorun yok ama bozuk yollrda birazcık zorlanma var

peki katlanmış hali nasıl çok yer kaplıyormu

enigma 2020 alüminyum almıştım ama şimdi olsa onu almam canım
daha hafif katlandığında daha az yer kaplayan daha kullanışlı bişey alırım
çift yönlü olması güzel sadece
daha sağlam birşey alırsan daha memnun olursun taşa takılsa devrilcek gibi oluyor burda yollar pek düzgün değil asfaltta süper gidiyo ama her an asfalt gibi yolda değiliz maalesef
ama bütçeye uygunsa kullanılmayacak gibi değil bizde kampanyada diye almıştık ama 4e katlanan modeli vardı onu alsaymışız keşke dedim.

oğluşumunkide chicconun multıway modeli, memnunuz..katlanınca çok fazla yer kaplamıyor...

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum
bugün chicco nun lite way modelini 225 tl aldık kullanımı çok rahat görünüyo evin içinde yani henüz dışarı çıkmadık umarım memnun kalırım

hera cım 2020 nin özellikleri çok güzel ve çok hafif ama sanki dar gibi görünüyo yani içinde rahat edebilirmi çocuk 2 yada 3 yaşına kadar kullanılabilirmi yada daha fazla?? :uhm:

annemde aynı şeyi söyledı bakalım görcez artık cnm kısmet inşallah kullanırız

arkadaslar dun ınceledımchicco lite way i bayıldım hıc hantal araba almaya gerek yok dogumdan ıtıbaren kullanılıyo.bıde tek elle ac kapa okadar kolay.bende ondan alıcam tavsıye ederım

lite way onermiyorum onunde koruması yok bir de cok kucuk geldi bana..
ben basta pıerre cardın almayı dusunuyordum hafif ve cift yonlu diye ama gidip gorunce vazgectim malzemesi plastik gibi filan cok uyduruk geldi bana hic kaliteli durmuyor
sonunda chicco multiway aldık.malzemesi cok kaliteli on koruması takılıp cıkarılabiliyor ki baston pusetlerde genelde ön koruma olmuyor..sonra tekerlekleri buyuk oldugu icin bozuk yolda da sürüşü cok iyi..agır degil 7kg civarı,tek elle katlanıyor yanda tasıma sapı var
ayak ortusu ve yagmurlugu da icinde 250tl civarı..

Son düzenleme:

cnm ben chicco lite way modelini aldım kullanımı çok rahat diğer modelle arasında ağırlık olarak çok fazla yok chicco 6.9 kg ayrıca baby2go çift yonlu olması önünde koruması olması senin için daha kullanışlıysa onu tercih et
bu arada chicco yu incelemediğini söylemişsin Chicco, bebegin oldugu her yerde buraya tıkla inceleyebilirsin detaylı birşekilde

sevgili kiyymet, bebek arabası konusunda aynı 2 ürün arasında kalmışız ama siz satın almışsınız, litle way bayiide inceledim tam yatış pozisyonunda arkadaki kumaş tam örtmüyor gibi geldi bana, aralardan rüzgar girer baş kısmında açıklıklar var bide ped çok ince yani içine battaniye vs serilir ama, sanki biraz daha büyük bebeklere gibi geldi.benim oğlumda 3 aylık, bebek arabasında aradığım öncelik hafif olması ikinciside büyüyene kadar 2 ayrı arabaya ihtiyacım olmasın.yani hem puset hem yatış pozisyonundada kullanabileceğim bi araba.enigma 2020 yi daha çok beğendim ama kullanan var mı onlardanda görüş rica edicem.birde taşıma koltuğumuz var pierre cardinin acaba enigmaya uyarmı o? şimdiden teşekkür ederim.

canım ben chicco lite wayi bebişim doğduğu günden beri kullanıyorum arka örtüsü tam yatarkende koruyor ayrıca alırken size rüzgarlık ve uyku tulumu aynı zamandada battaniye olabilen birer aparat veriyorlar ben karda kışta bile kullandım rüzgarlığını takınca içerisi sıcacık oluyo ve manevra kabiliyeti acayip rahat ben tatile giderkende götüreceğim lküçük olduğu için bagaja sığıyor tek kötü tarafı çift yönlü değil

birde istanbulda oturan arkadaşlar eğer gidebiliyorsanız saraçhaneye bir bakın ben bebek arabamı 230 lira iken 170 liraya almıştım gayet uygun oluyo ve pazarlık yapabilyosunuz ve her marka var

benim kriterim çift yönlü olmasıydı. ve ayrıca travel sistem olsun istiyordum. Ancak o modellere baktığımda çok ağır olduklarını gördüm. Hatta puset almaktan vazgeçmek üzereydim. Sonunda Pierre Cardin Enigma 2020 'yi gördüm. Açıkçası öncelikli olarak çift yön ve hafiflik ilgimi çekti.Mağaza içindede denedim ve aldım. Ona uygun renkte taşıma koltuğu-ana kucağıda alınca sorun çözüldü. Aktif kullanıcı olmadığım için kullanışı için birşey söyleyemiyeceğim. Umarım ben ve bu modeli alan kimse pişman olmaz.

Arkadaşlar bebeklerinizin küçük olduğuna bakmayın çok çabuk büyüyorlar. Bende bebeğim 2 aylıkken chicco lite way alıcaktım fakat orada chicco multi wayı gördüm. ıçi lite waya göre baya geniş. O zamanlar ne gerek var çok büyük diye düşünmeme rağmen onu aldım. ıyikide onu almışım bebeğim 9 aylık 9 kilo kiolu bir bebek değil ama ona rağmen multi waya anca sığıyor. Çünkü çok hareketli. Bide bu taraftan düşünün. Chicco multiway 8 kilo ağırlığında ve çok kullanışlı 7 aydır kullanıyorum ve çok memnunum sürüşü falanda çok rahat. Ha yanlız arabasız uzak bir yere yanlız gittiğimde götüremiyorum tabi ama onun içinde bebeğim 7 aylık olduktan sonra hafif baston pusetlerden aldım dışarıda gezerken yada yanlız ve arabasız çıktığımda falanda onu kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…