şu ikincsi inanılmaz kaba ve kullanışsız duruyor arkadaşım.
bence puset ve anakucağı bilrikte olan bi takım al derim
Biz chicco for me puset ve araba koltuğunu aldık. 1 yaşına kadar puset kısmı çıkarılıp yerine oto koltuğu takılarak kullanılabiliyor.
Yukarıdakilerin özelliklerini bilmedğimden yorum yapamayacağım.
bende ikiside değil 1. si sanki bebek düştü düşücekmiş duruyor
2. de arkadaşın dediği gibi kaba görünüyor
ayrıca özelliklerinide bilmiyorum
pierre cardin öneririm
bende bu ikisi rasında kaldım hatta bugün liteway e gidip bakdım ayak korumalıgı falan güzel içi polar tulum gibi bişeyi bar bebegi içene koyabilecegin ama multiway i daha görmedim ozman karar vericem bende ikisinden birini almak istiyorum
çok rahat bir arabaya benziyor 2 side benimde bu aralar gündemimdede bebek araç gereçleri olduğu için gördüklerime dikkatlice bakıp inceliyorum..
gecen gün balkonda oturuyorum bayanın biri boynu bükük bitap bir vaziyette bebek arabasını sürüyor..yakınlaşınca anladımki telefonuyla konusuyormuş. ŞİMDİ SADET :) BEBEK ARABASININ TUTACAK SAPLARI BU SENİN SECEMEDİKLERİN GİBİ 2 PARCAYDI TÜM DEĞİLDİ VE DOLAYISIYLADA HEM BEBEK ARABASINI İTTİRİP HEM DE TELEFONUYLA KONUŞAMIYORDU ARABAYI TEK ELLE O ŞEKİL SAPI OLAN ARABALAR ZORLANDIRIYOR CANIM BEN TEK PARCA OLANLARI ÖNERİYORUM GERÇİ BAZI MODELLERDE APARATİF OLARAK O PARCALARI BİRLEŞTİREN PARCA OLUYOR BUNLAR UMARIM O ŞEKİLDİR.
merhaba arkadaşlar .. ben iki bebek arabası arasında kararsız kaldım tecrübeli anneler kullananlar yardımcı olursanız çok sevinirim opuyorumnanaktan
mrb cnm
ben lite way modelini kullanıyorum bunun eksi yönlerini söyliyim çift yönlü olmaması ön barının bulunmaması ve üstteki tentesinden bebeğin görünmemesi durup bakman gerekiyor ne yapıyo acaba diye ama ben bunları çok sorun olarak görmüyorum çünkü senin gibi hafif bi araba istiyordum ve arabamıza sığmasını istiyordum
eğer bu iki model arasında kaldıysan multi way öneririm onun tek eksi yönü çift yönlü değil diğer bütün özellikler mevcut tabi son karar senin opuyorumnanaktan
biz araç kullanırken telefonla konuşmuozz şekerim mazallah trafik yakalarr :roflol::roflol::roflol::roflol:
öenerin için saol canım:ecrin_bebek:
merhaba arkadaşlar .. ben iki bebek arabası arasında kararsız kaldım tecrübeli anneler kullananlar yardımcı olursanız çok sevinirim opuyorumnanaktan
mrb cnm
ben lite way modelini kullanıyorum bunun eksi yönlerini söyliyim çift yönlü olmaması ön barının bulunmaması ve üstteki tentesinden bebeğin görünmemesi durup bakman gerekiyor ne yapıyo acaba diye ama ben bunları çok sorun olarak görmüyorum çünkü senin gibi hafif bi araba istiyordum ve arabamıza sığmasını istiyordum
eğer bu iki model arasında kaldıysan multi way öneririm onun tek eksi yönü çift yönlü değil diğer bütün özellikler mevcut tabi son karar senin opuyorumnanaktan
saol cnm önerin için gercekten insanın çok kafası karısıyor bu tip durumarda opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
heyt beeeee ''cuk'' diye böle durumlara derim süper oturmuş espri koptum:)))
:roflol: :roflol:
:roflol::roflol: olmuş dimi