Doğuma Hazırlık chicco lite way ? multi way ? yardım lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nehiriver

09 10 09 saat 9 05 :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
7.978
76
merhaba arkadaşlar .. ben iki bebek arabası arasında kararsız kaldım tecrübeli anneler kullananlar yardımcı olursanız çok sevinirim opuyorumnanaktan
chicco lite way

Chicco Lite Way Puset
Markanın Ait Olduğu Ülke : ıtalya
Chicco Lite Way Puset, hafif , küçük , modern ve birçok aksesuarla donatıldığından, her mevsimde anne ve bebeğine hareket özgürlüğü sağlar. Pusetin gövdesindeki oval borular , pusetin modern ve estetik görünmesini sağlar.

Özellikleri :

Ayarlanabilir ayak uzantısı

Arabanın altında bulunan kullanışlı file sepet.

Yağmurlu havalarda kullanılan orijinal yağmurluk

Katlandığında kolay taşıma

ıstenildiğinde sabit ve dönerli yapılabilen ön tekerlekler

Tarzınıza ve yaşam biçiminize göre değişik renk ve desenler.

ıstenildiğinde hem yazlık hem kışlık pozisyona gelebilir tente.

Arabanın istem dışı katlanmasına izin vermeyen güvenlik sistemi

Rüzgarda kapanmaması için ve tentenin gergin durmasını sağlayan makaslı tente

Soğuk ve rüzgarlı havalarda çocuğu soğuktan ve tozdan koruyan ayak koruması

Kapandığında çok az yer kaplar ve kolayca taşıyabilirsiniz

Arabanın yatma kısmı ayarlanabilir

Daha uzun süre kullanım için özel olarak dizayn edilmiş terlemeyi önleyen ve avuç içinizin dokusuna zarar vermeyen tutma kolları

Hitap Ettiği Yaş Aralığı : 0+ aydan itibaren kullanıma uygundur.
kullanım süresi 0+36 ay
2 yıl garanti
2008 model modern dizayn
pratik baston bebek arabası.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

chicco multi way

Kodu : Chicco Multiway Puset - Topazio
Ürünün Kodu :

Ürünün Adı : Chicco Multiway Puset
Markası : Chicco
Üretim Yeri : Italya
Markanın ait Olduğu ülke : ıTALYA
Kalite Belgeleri : CE

Hitap ettiği Yaş Aralığı : 0- 36 Ay

Özellikleri :
Bu bebek arabası; bebeğinizle yaptığınız keyifli gezmelere ortak oluyor.
Büyük tekerlekleri sayesinde, bu puseti; şehir içinde ve arazide oldukça çevik ve kontrollü bir şekilde kullanabiliyorsunuz.
Yazlık/Kışlık tentesi bebeğinizi her mevsim koruyor.
Ayak örtüsü olarak da kullanılabilen tulumu bebeğinizi sıcak tutuyor.
Ergos yastığı; bebeğiniz için uyku sırasında da maksimum rahatlık sağlıyor.
Bu bebek arabasının özellikleri bu kadarla da bitmiyor: Şeffaf yağmurluğu, eşya taşıma gözü ve biberon taşıma bölmesi bulunuyor.

Fonksiyonları :
Tek elle 5 farklı pozisyonda ayarlanabilen sırt dayama bölümü ile bebeğiniz için en rahat pozisyonu, hiç zahmetsizce bulabiliyorsunuz..
Yeni tek el sistemi sayesinde; sırt kısmı kolayca ve tamamen yatabiliyor. Özellikle yeni doğan bebekler için uygundur. (0ay+)
Güneşli havalarda güneşlik tentesi sayesinde bebeğinizi sakınmadan, gönül rahatlığıyla dolaşmaya çıkarabiliyorsunuz.
Yumuşak ayak örtüsü olarak kullanabileceğiniz polar uyku tulumuyla bebeklerinizin bacakları sıcacık kalıyor.
Şemsiye gibi kapatılabildiği için çok az yer kaplıyor.

Taşıma Kapasitesi: 15 kg a kadar
Ürünün Ölçüleri :
Ürünün Kapalı Ölçüleri : h 110 x 34
Ürünün Açık Ölçüleri : h54 x 105 x 85
Ürünün Ağırlığı : 8 kg
Üretildiği Malzeme : 100% Poliyester. Demir.

Temizlenme Özellikleri : Silinerek temizlenir.

Paket ıçeriği :
ıskelet
Şeffaf yağmurluk,
Ayak örtüsü,
Tente.

Garanti Süresi :2 yıl

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz chicco for me puset ve araba koltuğunu aldık. 1 yaşına kadar puset kısmı çıkarılıp yerine oto koltuğu takılarak kullanılabiliyor.
Yukarıdakilerin özelliklerini bilmedğimden yorum yapamayacağım.

şu ikincsi inanılmaz kaba ve kullanışsız duruyor arkadaşım.
bence puset ve anakucağı bilrikte olan bi takım al derim

bende ikiside değil 1. si sanki bebek düştü düşücekmiş duruyor
2. de arkadaşın dediği gibi kaba görünüyor
ayrıca özelliklerinide bilmiyorum

pierre cardin öneririm

şu ikincsi inanılmaz kaba ve kullanışsız duruyor arkadaşım.
bence puset ve anakucağı bilrikte olan bi takım al derim

bende ikiside değil 1. si sanki bebek düştü düşücekmiş duruyor
2. de arkadaşın dediği gibi kaba görünüyor
ayrıca özelliklerinide bilmiyorum

pierre cardin öneririm

arkadaşlar ben hafif bişeyler istiyorum bu arabalarda ergonomik ve hafif ayrıca oto koltuğu ve diğer setlerini ihitacımız yok sadece kullanıslı bir arabaya ihtiyacımız var yorumlar için saolun kaydirigubbakcemile3

bende bu ikisi rasında kaldım hatta bugün liteway e gidip bakdım ayak korumalıgı falan güzel içi polar tulum gibi bişeyi bar bebegi içene koyabilecegin ama multiway i daha görmedim ozman karar vericem bende ikisinden birini almak istiyorum

sehercim ben ilkinde ayak desteği olmadıgını farkettim ikincde o var sanki bu ii bişe gibi geldi opuyorumnanaktan

çok rahat bir arabaya benziyor 2 side benimde bu aralar gündemimdede bebek araç gereçleri olduğu için gördüklerime dikkatlice bakıp inceliyorum..
gecen gün balkonda oturuyorum bayanın biri boynu bükük bitap bir vaziyette bebek arabasını sürüyor..yakınlaşınca anladımki telefonuyla konusuyormuş. ŞıMDı SADET :) BEBEK ARABASININ TUTACAK SAPLARI BU SENıN SECEMEDıKLERıN GıBı 2 PARCAYDI TÜM DEĞıLDı VE DOLAYISIYLADA HEM BEBEK ARABASINI ıTTıRıP HEM DE TELEFONUYLA KONUŞAMIYORDU ARABAYI TEK ELLE O ŞEKıL SAPI OLAN ARABALAR ZORLANDIRIYOR CANIM BEN TEK PARCA OLANLARI ÖNERıYORUM GERÇı BAZI MODELLERDE APARATıF OLARAK O PARCALARI BıRLEŞTıREN PARCA OLUYOR BUNLAR UMARIM O ŞEKıLDıR.

biz araç kullanırken telefonla konuşmuozz şekerim mazallah trafik yakalarr :roflol::roflol::roflol::roflol:

öenerin için saol canım:ecrin_bebek:

biz araç kullanırken telefonla konuşmuozz şekerim mazallah trafik yakalarr :roflol::roflol::roflol::roflol:

öenerin için saol canım:ecrin_bebek:

heyt beeeee ''cuk'' diye böle durumlara derim süper oturmuş espri koptum:)))

:roflol: :roflol:

Bende bu tür arabaları haffliği bakımından seviyorum ama basit ve korunmasız olarakta geliyor bana. Arkadaşlardan bazılarının dediği gibi set halinde araba koltuğu konulabilen pusertli daha geniş kapsamlı bir bebek arabası daha uygun olabilir mevsim şartlarına göre. Ben henüz hamile değilim ama aldığım zaman uzun süre kullanılabilecek birşey alırdım ama senin tewrcihin elbette ..

Ben liteway aldım hafif bir araba kullanımı kolay gibi geldi bana ama önünde bar yok o kafamı kurcaladı biraz

Chicco Living puset sakın almayın ben aldım binpişmanım ((((((
Chicco Living marka üründen memnun değilim. Sakın almayın !!!
Kızlar sizinle bir şikayet sitesinde yazdığım sorunumu paylaşmak istiyorum. LÜTFEN OKUYUN !!!
Siz ve çocuğunuzda benim gibi mağdur olmasın !!!

Chicco Living Puset Modelini tasarlayan - çıkaran arkadaşı tebrik ediyorum hiç çocuk sahibi olmayan birisi kesinlikle. Çocuğumu pusete yatırdığımda omuzları kafası sıkışıyor, ağlama krizlerine giriyor.
*İç süngerin çıkartılma özelliği yok!
*Ürün en kısmından çok dar!

Maalesef hiç memnun kalmadım. Sizin satışı için piyasaya sürdüğünüz üründe 0-36 ay yazıyor yani 3 yaşına kadar kullanılabileceğini garanti ediyorsunuz. Sadece 3 ay kullanılabilir bir ürünmüş bunu anladım.

Ayrıca içine ek olarak koydukları yağmurluk tamamını kapatmıyor. Bu nedenle yağmurluğu oyuncak mağazalarından birinden ekstra aldım. Birde ürünün tentesinin alt -arka kısmında hiç yapıştırma yada fermuar gibi bir şey yok. Çocuğun gövde kısmı üstten kapalı ama kafa kısmından rüzgar püfür püfür esiyor. Tente ve yağmurluk olayını bu güne kadar hiç dert etmedim hatta kendim çözüm üretmeye başladım.

Ama çocuğumun bu ürünün içinde rahat etmemesi ortaya çıkınca gözardı edemedim çünkü ürünü aldığım fiyat gerçekten çok ciddi bir rakam. 1 ailenin 2 aylık geçim parası.
Ve sırf çocuğumun rahat edeceğini düşündüğüm için aldım ama yanılmışım.
Ürünü geri alın yada paramın karşılığında gerçekten çocuğumun rahat edeceği bir ürün verin.

ben de multiway aldım. liteway biraz dar geldi bana. Sanki çocuk 1 yaşına doğru biraz büyüdükçe sıkışacak gibi. Henüz kullanmadım ama umarım bebek rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…