• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Chicco lite way mi maclaren tecno xt mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fkc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fkc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
6
0
86
İstanbul
Ben de chicco lite way ( 229 TL ) ve maclaren tecno XT ( 749 TL ) arasında kaldım. lite way tek ön tekerleğe sahip olması acaba sürüşü zorlaştırıyor mu malum ıstanbulda yaşıyoruz doğru dürüst kaldırım yok bu kullanını zorlaştırıyor mu ? Maclaren mükemmel bir puset duşunduren tek şey fiyatı ? Ne dersiniz ? [/FONT] :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Ben de chicco lite way ( 229 TL ) ve maclaren tecno XT ( 749 TL ) arasında kaldım. lite way tek ön tekerleğe sahip olması acaba sürüşü zorlaştırıyor mu malum İstanbulda yaşıyoruz doğru dürüst kaldırım yok bu kullanını zorlaştırıyor mu ? Maclaren mükemmel bir puset duşunduren tek şey fiyatı ? Ne dersiniz ? [/FONT] :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım bende araştırıyorum bebek arabası çift yönlü düşünüyorum ama kararsız kaldım şimdi tek yönlü bakıyorum chicco modellerine sanırım liteway de ayak dayama yeri ve ön barı yoktu.mclaren güzel ama bebek arabası için o kadarçok para dökmeye gerek de yok ben lteway multiway simplicity arasında kararsız kaldım

canım bende araştırıyorum bebek arabası çift yönlü düşünüyorum ama kararsız kaldım şimdi tek yönlü bakıyorum chicco modellerine sanırım liteway de ayak dayama yeri ve ön barı yoktu.mclaren güzel ama bebek arabası için o kadarçok para dökmeye gerek de yok ben lteway multiway simplicity arasında kararsız kaldım

Bende haftalardır araştırıyorum ama bi türlü karar veremedim.Çift yönlü baktım özellikle pierre cardin ama içi çok dar geldi gözüme, bide şimdi kış arabayı fazla kullanamıyacağım yaza doğruda bebeğim daha büyümüş olacak o yüzden bende chicco lteway multiway arasında kararsız kaldım.

chicco multiway aldım ben kızıma çünkü ön barı yoktu ve tek tekerlek olması beni düşündürdü litewayde..maclerene bence okadar para vermeye gerek yok.zaten baston tarzı herzaman çok kullanışlı olur...

ben litewayi inceledim sürrüşü mükemmel ama içi çok dar geldi bana..
yani çocuk 1-2 yaşına geldiğinde içinde sıkışır bence..ama mclarenı daha inceleme şansım olmadı kullananlar varsa benimde beğendiklerim arasında önerilerinizi bekleriz

Elbette Maclaren hiç terettütsüz tercih edin :) Chicco ile kıyaslanamaz bile.

ben chicco liteway kullanıyorum şöyleki istanbul gibi bi yerde sürmekte zorlanabilirsin ama dar filan değil kızım 13 aylık çok rahat içine sığıyo kaban filan giymesine rağmen sürüş zorluğu dışında pek problemi yok mclaren tabiki güzel bi marka ama o kadar paraya da yazık konuyu açan arkadaş çoktan almıştır arabayı ama başka araştıranlar için fikir olsun :))

Son düzenleme:
bende chicco liteway kullanıyorum sürüşü fln çok rahat hiç bi problem olmadı şuana kadar kızım 18 aylık ve çok rahat sığıyor içine...

bizde chicco liteway kullanıyoruz. ben çok memnunum çünkü çok hafif ve pratik. arabaya katlayıp koymak hiç sorun olmuyor, özellikle alırken bunu tercih etmiştim. Yüksek fiyatlara çok daha güzel ve özellikli arabalar var ama baston arayanlar için çok ideal. Tek kötü yanı tek yönlü olması. birde çok hafif olduğu için tutma kollarına çok fazla ağırlık asınca arkaya yatıyor, dikkatli olmak lazım. ama benim gibi düşünenlere tavsiye ederim..

ben lite way kullanıyorum.. eşim kolay katlanması ve hafifliğinden çok memnun ama yinede bebek kucağımdayken arabanın bagajından çıkartmak pek mümkün değil benim için.. tamamen yattığı için yeni doğan bebeklere uygun olan en hafif bebek arabası olduğu için özellikle bunu seçmiştik.. sürüşü rahat ama bozuk yolda biraz sarsıyorolabilir.. diğer arabalarda farklı mı bilemiyorum.. ayrıca hafifolduğu için daha uzun süre kullanılabiliyor..

bugün aldık maclaren techno xt henüz kullanmadım... umarım memnun kalırım

bende diyorum mclaren alıyor 779 tl ye :53::53::53: araba zannetim dedim noluyor nan :60::60:

arkadaşlar bende bebek arabası veya puset araştırıyorum

tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum

piyasada çok fazla alternatif var, ben kullanışlı, hafif ve çabuk katlanan ürün araştırıyorum.

açıkcası aracımız olmadığı için otobüse, metroya uygun olabilecek ürün almam gerekiyor

yardımlarınızı bekliyorum

Back