• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Chicco lite way mi maclaren tecno xt mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fkc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fkc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
6
0
86
İstanbul
Ben de chicco lite way ( 229 TL ) ve maclaren tecno XT ( 749 TL ) arasında kaldım. lite way tek ön tekerleğe sahip olması acaba sürüşü zorlaştırıyor mu malum İstanbulda yaşıyoruz doğru dürüst kaldırım yok bu kullanımı zorlaştırıyor mu ? Maclaren mükemmel bir puset düşündüren tek şey fiyatı ? Ne dersiniz ? :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
bence Chicco Simplicity Puset al ben öyle yaptım gittim baktım multıway tekerleklerı cok buyuk ve sürüşü zor. liteway ın de önunde hıcbısey yok dumduz buyuzden ıcıme sınmedı. bırde bıraz dandik duruyordu sanki... ayrıca önunde bırsey olmamasından dolayı cocugum ıcın pek guvenlı gibi gelmedi. bıraz buyuyunce emınyet kemerlerını taktırmazlar önunde de bısey olmazsa nasıl duracak cocuk?? kısaca içime sinmedi....
en sonunda simplicity puset aldım fuego olanından. evde de actım kurdum baktım herseyı bence cok guzel.... fiyatını da yazayım 225 en ucuzu vardı ancak peşin aldım 209 tl ye... izmirden ... maclaren cok pahalı bence...

Back