Bebek İkinci El Chicco KEY 1 oto koltuğu satılıktır...

kad_er

ASYA'm hoşgeldin kızım...
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
4.888
5
chicco key 1 oto koltuğu satılıktır
fiyat 180 tldir ,

ılgılenıyorum fakat fıyat yuksek sahıbınden de cok temızlerı 150 tl yazmıs pazarlıga da acık ayrıca 90 tl lere bıle bulabılıyorsun..eger urununun kendı resmını yuklersen ayrıca fıyattada ıyı bıseyler solersen ok bakarım sadece ben degıl ılgılenenlerde olur fakat mal benım fıyatta bu dıosan yınede sen bılırsın..ayrıca nerede ıkamet edıosun ıst de mısın?

90 tl ye chicco key 1 bulabiliyorsan kaçırma derim,hemen al,

Son düzenleme:
90 tl ye chicco key 1 bulabiliyorsan kaçırma derim,hemen al,

evt kacırdıgım ıcın soluyorum zaten keske kacırmasaymısım...sen boyle davrandıgın surecede ne urununu satarsın ne bısey ıhtıyacı olan yokmu dıye de sorup durursun al ıste ben alıcıyım benıde kacırdın...sen satıcısın yavrum ben alıcıyım sen benı ıkna edıceksın ben 3 yıl satıs danısmanlıgı yaptım ıyı bılırım bu ıslerı...anlıomusun suan acıl oto koltuguna ıhtıyacım var ama benı ıkna edemedın malesef senın urunun cokta ıyı olsa bıle konusma tarzından dolayı senden urun almam..hadı sana ıyı satıslar..

kusura bakmayın ama ben 90 tl ye filan vermeyi düşünmüyorum,o yüzden size o fiyata bulduysanız eğer kaçırmayın dedim,burda yanlış bişi sölediğimi düşünmüyorum,siz bilirsiniz,,,,

kusura bakmayın ama ben 90 tl ye filan vermeyi düşünmüyorum,o yüzden size o fiyata bulduysanız eğer kaçırmayın dedim,burda yanlış bişi sölediğimi düşünmüyorum,siz bilirsiniz,,,,

baslık actım yenı hemen resımlerını yukle bakıyım temızse esımle konusucam ama benı ıkna etmen lazım ne zmaan aldın ne kadar kullandın vss valla acılen halledersem ıyı olucak bı kac kısıyle anlasmıstık ama kısmet olmadı sahıbınden de gercekten soluyorum 90 tl ye verıcektı ama bu degılkı senın urunun 90 tl ver dıorum hayır tabıkıde bakıyosun 90 a da var 15o tl ye de var suan baktım 250 ye de var anlıomusun...burda senın urununu tanıtman sana kalıor ben bılemem kı senın urunun nasıl

akşama çekip yüklerimm resimleri..

minilya , özelden mail adresini gönder resimleri atayım sana...bu arada ürün temizdir,herhangi bi kusuru yok,yatma ve baş destek kısmında sıkıntı yok ,ayarlanabiliyor,ayrıca kılıfıda yıkanabiliyor,...

minilya , özelden mail adresini gönder resimleri atayım sana...bu arada ürün temizdir,herhangi bi kusuru yok,yatma ve baş destek kısmında sıkıntı yok ,ayarlanabiliyor,ayrıca kılıfıda yıkanabiliyor,...

merhaba ürün satıldımı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…