Bebek İkinci El chicco kanguru bu fiyata bulamazsın..bakmadan geçme!!

12 kg ya kadar taşıyo rahat rahat.hem sana dogru hem dışarıya bakabılıyo bebek. ayak yerleri kesmesin diye muhafazalı .izmirdenim

Kızım dokuz aylık, üç aylıkken denemiştik herseferinde redermişti, bebek arabasındada durmuyor hep kucakta taşımak zorunda kalıyorum( dün arkadaşımınkini denedik durdu, sadece iki ay daha durur sonra durmaz( okadar çok şey alıp kullanmadıkki inanın( 40 tl zaten iki ay için bana fazla üstüne bide kargo, oyüzden vazgeçtim kusura bakmayınn:;(

modeli go kanguru scarlet tir arastırma yapabılrınz bu kadar temiz bu fiyata bulamazsınız.alan raht raht kullansın

Ben almak istiyorum pazarlıksız dediğiniz fiyattan. Çünkü fiyatı çok iyi normal fiyatına göre. Yanlız tek ricam yurtiçi kargo ile gönderebilirmisiniz.

canm seni göremedm.alcagın kesinmi.ilkten sen sordugun ıcın diger arkadslara bisey dıyemedm .ona göre

Canım çok özür dileyerek affına sığınıyorum dün eşim almış gelmiş o yüzden alamıyorum hatta tokerden almış 130 tl de para vermiş. Burdan arkadaşlara duyurulur fiyatı gerçekten çok uygun bence 5 7 demesinler dediğin fiyattan alsınlar eşim almasaydı ben senden alıcaktım.

ay yazık olmus neyse artk güle güle kullan sende.sorun degl cnm ılla cıkar heralde bu fıyata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…