• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El chicco ı move izofix yıkanabilir 2 oto koltuğu satıyorum garantili,Ücretsiz kargo

ikizz33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
44
0
26
İçel Mersin
Merhabalar ikizlerim artık büyüdü, geçen yıl sıfır aldığım izofix koltukları satıyorum. İkisi de siyah, üst parçayı tek bir düğmeye basıp kolayca çıkarıp evde ana kucağı olarak kullanabiliyorsunuz. Ayrıca bebek arabalarının içine oturtabiliyorsunuz. Malum ikiz olunca herşey çok kolay ve pratik olmak durumunda :)
Üst kılıf çıkarıp makineye atıp yıkanabiliyor, yıllarca tertemiz kullanılabilir... Arabaya sabit olan parça oturma yerinde çok rahat sırt kısma dayanıp bebişiniz yokken başka birinin oturmasına imkan veriyor.
Bel desteği gerçekten çok rahat ikizler çok rahat etti şimdiye kadar inşallah şimdi başka kuzulara....
Mağazalarda çok satılan modellerden gidip kendiniz de bakabilirsiniz ama ben yine de bir fotoğrafını koyuyorum
Mağaza fiyatı 400 TL civarında, ben tanesini 230 liraya satıyorum
Herkese bebişleriyle mutlu günler :))

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 485
Merhabalar ikizlerim artık büyüdü, geçen yıl sıfır aldığım izofix koltukları satıyorum. İkisi de siyah, üst parçayı tek bir düğmeye basıp kolayca çıkarıp evde ana kucağı olarak kullanabiliyorsunuz. Ayrıca bebek arabalarının içine oturtabiliyorsunuz. Malum ikiz olunca herşey çok kolay ve pratik olmak durumunda :)
Üst kılıf çıkarıp makineye atıp yıkanabiliyor, yıllarca tertemiz kullanılabilir... Arabaya sabit olan parça oturma yerinde çok rahat sırt kısma dayanıp bebişiniz yokken başka birinin oturmasına imkan veriyor.
Bel desteği gerçekten çok rahat ikizler çok rahat etti şimdiye kadar inşallah şimdi başka kuzulara....
Mağazalarda çok satılan modellerden gidip kendiniz de bakabilirsiniz ama ben yine de bir fotoğrafını koyuyorum
Mağaza fiyatı 400 TL civarında, ben tanesini 230 liraya satıyorum
Herkese bebişleriyle mutlu günler :))

Merhaba ben bi tanesi için alıcıyım.fiyat için özelden bi teklifim var.ve ciddi alıcıyım.lütfen görüşelim.

Arkadaşlar ben buradan mesaj olayını bir türlü çözemedim galiba özelden msj atamıyorum.. Oto koltukları ile ilgileniyorsanız telefon numaram 05333662293 ya da mail adresim esraataerdogan@windowslive.com, konuşabilirsek hemen ertesi gün gönderirim.
Anlayışınız için teşekkürler, inş sahibine hayırlı uğurlu gelsin :))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arkadaşlar ile tekrar bağlantı kuramadık, dolayısıyla ana kucağı ve oto koltukları halen satılık, tertemiz güvenli ve çok kullanışlı koltukları almanızı mutlaka tavsiye ediyorum.... Şimdiden alanlara ve ya alana hayırlı olsun :)

Arkadaşlar oto koltuğu ana kucaklarının birisi satıldı, bir tane kaldı elimde... Alan arkadaşa hayırlı uğurlu gelir inşallah, sevgilerr :))

Back