Az kullanilmis, cok iyi durumda. Cikarilabilir kumasini ilk kullanim oncesi yikadim. Onun disinda hersey yepyeni. Orijinal kutusunda, orijinal parcalari dahil. Resimde goruntulenmemis bir de mavi renkli cingirak var.
!49tl'ye almistim. 50tl + kargoya satmak istiyorum. Kusadasinda yasiyorum. Burada olan varsa, elden de teslim edebilirim.
Egzersiz Oyuncağı, ayarlanabilir yapısı sayesinde bebeğin fiziksel yapısını dikkate alarak, büyüme aşamalarına göre 4 farklı oyun pozisyonu sunmaktadır. Ayrıntıların ayarlanma sistemi sayesinde ürünle farklı konfigürasyonlar yapılabilir:
0 aydan itibaren : Egzersiz Ünitesi - Bebek, dolgulu zemin üzerinde sırt üstü yatar, panele tutturulmuş iki çıngırağa dokunarak ışıkları ve melodileri çalıştırır
4 aydan itibaren : Bebek Koltuğu - Bebek için rahat bir destek oluşturur, küçük ayağını hareket ettirerek panele tutturulmuş sallanan iki nesneye ulaşabilir ve melodileri ve ışıkları çalıştırabilir
6 aydan itibaren : Aktivite Şiltesi - Bebek eğimli pozisyonda yatar, panel üzerindeki aktivitelere ulaşmak için kollarını hareket ettirir
9 aydan itibaren : Panel ve Masa - Yumuşak dolgulu zemine oturan bebek elektronik panelle oynar.