Chicco Ergo Gym Egzersiz Arkadaşı

mun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
22
5
Az kullanilmis, cok iyi durumda. Cikarilabilir kumasini ilk kullanim oncesi yikadim. Onun disinda hersey yepyeni. Orijinal kutusunda, orijinal parcalari dahil. Resimde goruntulenmemis bir de mavi renkli cingirak var.

!49tl'ye almistim. 50tl + kargoya satmak istiyorum. Kusadasinda yasiyorum. Burada olan varsa, elden de teslim edebilirim.

Egzersiz Oyuncağı, ayarlanabilir yapısı sayesinde bebeğin fiziksel yapısını dikkate alarak, büyüme aşamalarına göre 4 farklı oyun pozisyonu sunmaktadır. Ayrıntıların ayarlanma sistemi sayesinde ürünle farklı konfigürasyonlar yapılabilir:

0 aydan itibaren : Egzersiz Ünitesi - Bebek, dolgulu zemin üzerinde sırt üstü yatar, panele tutturulmuş iki çıngırağa dokunarak ışıkları ve melodileri çalıştırır

4 aydan itibaren : Bebek Koltuğu - Bebek için rahat bir destek oluşturur, küçük ayağını hareket ettirerek panele tutturulmuş sallanan iki nesneye ulaşabilir ve melodileri ve ışıkları çalıştırabilir
6 aydan itibaren : Aktivite Şiltesi - Bebek eğimli pozisyonda yatar, panel üzerindeki aktivitelere ulaşmak için kollarını hareket ettirir
9 aydan itibaren : Panel ve Masa - Yumuşak dolgulu zemine oturan bebek elektronik panelle oynar.

Son düzenleme:
Merhaba ben oyuncağı satın almak istiyorum, ne yapmam gerekiyor?50 tl+kargo değil mi?

tamam. ben size mesaj atayim. detaylari oyle konusalim.

Toplam 100 mesajim olmadan ozel mesaj gonderemiyormusum :) Kusura bakmayin. Buradan yaziyorum oyleyse.

Ucret 50tl arti kargo. Kargo ucretini ben Istanbul icin hesaplatmistim gecen hafta. Aras kargoya, yurtici kargoya ve ptt kargoya gittim ayri ayri. En makulu Aras kargoydu. 25tl dediler. Adrese teslim. Eger subeden alinirsa diye sordugumda, 20'ye gondeririz dediler. Size aras kargonun subesi yakinsa, boyle bir secenek uygun olabilir. Zaten kargo ucretleri cok pahalli, ne kadar kisilirsa o kadar iyi diye dusunuyorum :) Adresiniz Istanbul mu? Ben Kusadasindayim. Izmir falansa mesela daha da dusebilir ucret.

Dilerseniz mesela 50+20 gonderirsiniz, ben buradan odeyerek gonderirim. Ya da sadece 50tl gonderirsiniz, o zaman karsi odemeli gonderirim, teslim aldiginizda kargo ucretini odersiniz.

Ben size hesap numarami veririm - email ile. Akbank'da var hesabim. Oraya havale yaptiginizda gidip kargoya veririm. Iki kucuk cocugum var. Hemen cikamiyorum evden ama, bugun ya da yarin alisverise gitmem lazim zaten. Kutusunu hazirlamistim daha once. Cikmisken hemen gonderebilirim.

Iyi gunler.

tamam o zaman benim mail adresim ***************
buraya banka bilgilerinizi atarsanız bugün havale yaparım. kargo ücretini karşı taraf ödemeli olarak gönderirsiniz, eğer sürat kargo varsa o biraz daha ucuza getirebilir bizim anlaşmamız var çünkü ama yoksa arasa verebilirsiniz. Göndereceğiniz adres:*****************************

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar;

Forumumuzun kuralları gereği konularımızda herkesin görebileceği şekilde iletişim bilgileri paylaşmak yasaktır...

Bu kural forumumuzun ve sizin güvenliğiniz içindir...

Kötü niyetli insanların da görebileceğini ve daha sonra başınızın ağrıyabileceğini düşünürsek bu sizler için gereklidir...

2. el, takas bölümünde bulunduğunuz paylaşımlarda iletişim bilgileri vermeniz gereken durumlarda lütfen özel mesaj sistemimizi kullanarak iletişime geçiniz...

Özel mesaj belirli bir mesaj sayısına ulaştıktan sonra gerçekleştiği için eğer mesaj sayınız yetmiyorsa "Geyik Sohbeti" bölümünde "Mesaj sayısını arttırmak isteyenlerin paylaşım alanı" bulunmaktadır. Mesaj sayınızı oradan çoğaltıp, mesaj sayınızı yükseltip, özel mesaj atma hakkına sahip olabilirsiniz...

Hepinizin bu kuralları sizin güvenliğiniz için konulduğunu anlayacağınızı ve ona göre paylaşımlarda bulunacağınızı umuyoruz...

Keyifli ve faydalı paylaşımlar diliyorum...

Hatirlatmaniz icin tesekkurler!

Geyik bolumunden haberim yoktu :)

Ancak 100 mesaj sayisi cok fazla bence. Geyik olarak bile 100 mesaj yazmak fazla :) Belki site yonetimi bu limiti daha alta cekmeyi dusunebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…