Bebek İkinci El chicco ct 01 bebek arabası satıyorum

JASPE

İki kız annesi :)
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.602
31
merhaba,
chicco kalitesini bilenlere ct 01 model bebek arabasını 200 tl ye satıyorum. Elden almak ya da görmek isteyenler Beylikdüzündeyim. İstanbul dışından alacaklar için alıcı ödemeli PTT kargo ile gönderim yapılır. kışlık ayak örtüsü de var, o hiç kullanılmadı. İstenirse modelin oto tipi ana kucağı da mevcuttur. Onun da fiyatı 60 tldir. Fiyatlar pazarlıksızdır. İlginize teşekkürler, ayrıca sorularınız olursa seve seve cevaplarım.

arkadaşlar

fiyatı 150 tl'ye düşürdüm. Bir an önce elden çıksın istiyorum. Evde boşu boşuna yer tutuyor. Bahar temizliğine erken başladım ben

güncel....:44::18:

Merhaba, elindeki Chicco CT-01'in aynısından bende var ve çok memnun kaldım. Şimdi ikizlere hamileyim; aynısından bulabilmeyi istedim ama piyasada artık bu versiyonu yok. Seninkini görmeyi çok isterim; ama maalesef benim gelip görmem mümkün değil. Pendik'te oturuyorum; fakat eşim bazen eşim karşıya geçiyor. O belki gelip görebilir ve teslim alabilir anlaşabilirsek. Özel mesaj atamıyorum mesaj sayım yetersiz olduğundan; siz atabiliyorsanız telefon bilgilerinizi verirseniz sevinirim konuşabilmemiz için. Bir de oto koltuğu arabanın üzerine monte edilebiliyordu değil mi?

arkadaşlar,
bu da oto koltuğu-ana kucağı ve de yanındaki arabanın ayak örtüsü.:26:

Mesajlarını aldım ama özelden cevap yazamıyorum forumdaki mesaj sayımın yetersizliğinden dolayı....

Eşime söyledim ama eşim şu anda 20. haftayı doldurana kadar hiçbirşey almaktan yana değil maalesef ... Rahim kasılma ve kramplarıyla mücadele ediyoruz bu hafta ... Sanırım bebekleri kaybedersek aldıklarımızdan dolayı daha da üzüleceğimizden korkuyor ... 20. haftadan sonra istediğini al ama şimdilik bekle diyor. Bu nedenle elim kolum bağlandı maalesef ... İlgin için teşekkürler ama başka müşterin çıkarsa satabilirsin güzelim ... ama dört hafta içinde alan olmazsa ben yine talip olurum.

Tekrar teşekkürler ...

tamam canım.. sana çok geçmiş olsun, umarım sağlıkla alırsın bebişlerini kucağına.
Bu arada, sadece ana kucağına talip olanlar var. Sadece araba işini görür mü, yoksa her ikisini de bekleteyim mi? :44:

günceldir arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…