Bebek İkinci El Chicco Ct 0 2 Duo Travel Sistem Bebek Arabası Puset !!!bebek arabası ve oto koltuğu!

atine

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.282
51
44

az kullanılmış oto koltuğu ve bebek arabamı satıyorum benim oğlan büyüdüğünden büyük oto koltuğuna geçiyoruz:)

arkadaşlar tertemiz kullanılmıştır ürünler.puset sadece arabada oto koltuğu olarak kullanılmıştır.bebek arabası genelde alışveriş merkezlerinde kullanıldı.bazende parklarda.fakat sepet kısmında resminide çektim sökülme kapalı halde tanışırken ablam bilmediğinden yanlış şekilde ittirmiş ondan sebep öyle oldu başka hiçbir sorunu yok inanılmaz kullanışlı bir ürün. internetten araştırabilirsiniz.izmit sakarya ve istanbula elden teslim edebilirim. tek elle kapanabiliyor 3 farklı yatış pozisyonu var.d,ğer özelliklerini fotodan göstermeye çalıştım dedğim gibi internetten araştırabilirsiniz. fiyatı :350 tl dir.

bizim bebek arabamızdan:) bebekler için en rahat arabalardan biri bence içi çok geniş sürmesi harika ben baston araba aldığım halde satmaya kıyamadım:)çok ucuza satıyorsunuz valla umarım biran önce satılır iyi akşamlar...

haklısınız bizde çok keyifle ve güvenle kullandık:) fakat artık bastona geçiyoruz araba koltuğu olarakta bir büyük modelini aldık yerimde yok tayinciyiz biz bu sene ayrılabiliriz izmitten o yüzden yük olmasın dedim. cidden çok kaliteli bir ürün.iyi dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim:))

istanbula sık sık geliyorum arkadaşlar istanbul olursa ortak bir noktada buluşup verebilirim ürünleri.ben beşiktaş arnavutköye geliyorum ailem orada.izmit ve sakaryayada elden teslim ederim.

evet arkadaşlar yokmu ihtiyacı olan çok fazla bekletemem ürünü başka sitedende satışına başladım yabancıya gitmesin:))) bu sisteden satılsın istiyorum............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…