Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende kullıyordum ve çok memnundum ama kızım geçenlerde kırdı..sonunda kırılacağı belliydi zaten sürekli düşürüyordu,kırılmamıştı bir türlü ama neticede cam olunca kırıldı tabi
bende silikon cam biberonlarını aldım ama bir tanesini kırdım cam kullanmak daha sağlıklı olabilir bnu düşünerek aldım ama biraz pişman oldum cam aldığıma çünkü kırılması kolay oluyo ağır ve güvenlik açısındanda ilerde oğlum kendi içmeye kalktığnda düşürüp kırabilir .ama onun dışnda biberon olarak chicco markadan memnunum benimkin alıştırmak zor oldu biraz çünkü biz doğmdan itibaren hep nuk kullandık onun için zor alıştırdım
ben de silikon uç kullanıyorum ama yalancı emziği chicco yine we o kauçuk.çünkü sürekli emiyo onu we kauçuk daha sağlıklı.o yüzden biberonda silikon yalancı da ise kauçuk kullanıyorum we çok memnunum