Bebek İkinci El Chıcco ana kucağı

dogcag

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
364
5
318
34
İstanbul
Chıcco Keyfıt model anakucağı satıyorum.Resimde göründüğü gibi çok temiz ve itinalı kullandık.Yeni niyetine alabilirsiniz.Anadolu yakasında oturuyoruz,elden alabilirsiniz.Fiyatı 140 tl' dir.

Eklentiler

• $IMGP1316.JPG
    $IMGP1316.JPG
    117,3 KB · Görüntüleme: 131
  • $IMGP1325.JPG
    $IMGP1325.JPG
    124 KB · Görüntüleme: 121
Hanımlar, fiyatı indiriyorum.130 tl oldu. Yok mu anakucağına ihtiyacı olan? Çok temiz yeni gibi,az kullanılmış,yenisi 300 tl,o kadar para vermeyin,bebeğinize chicco rahatlığını yaşatın.

ben çok aradım canım ama aldım sahibinden.com dan umarım bir an önce satarsın :))

ben çok aradım canım ama aldım sahibinden.com dan umarım bir an önce satarsın :))

Teşekkür ederim Uzay100.
Haydi hamile hanımlar,ben chiccodan çok memnun kaldım,araba koltuğuna uyumlu,evdede kullanabilirsiniz.Anakucağınızı alın,sonra aramayın boşuna:)

Merhaba asel00 henüz özelden mesaj hakkım yok malesef,özelden mail adresinizi gönderirseniz görüşelim

anakucağının fiyatında indirim yaptım.120 tl oldu,ihtiyacı olan hanımlar,İstanbul içi oturana elden teslim edeceğim.Mesaj atabilirsiniz.

Chıcco Keyfıt model anakucağı satıyorum.Resimde göründüğü gibi çok temiz ve itinalı kullandık.Yeni niyetine alabilirsiniz.Anadolu yakasında oturuyoruz,elden alabilirsiniz.Fiyatı 140 tl' dir.

Ben de aynısını kullanıyorum. Gerçekten çok kullanışlı bir ürün ayrıca Chicco Lite Way Plus pusetle uyumlu. Yani Lite way Plus puset de alırsanız bebiş küçükken hem oto koltuğu olarak hem bebek arabasında kullanabiliyorsunuz. Lite way plus baston puset tarzı olduğu için taşıması vs de kolay oluyor hem de çok rahat. Tek oto koltuğu ve anakucağı olarak da tavsiye ederim. :8:

Ayrıca söküp yıkayabiliyorsunuz o da ayrı bir rahatlık.

Son düzenleme:
cnm ürünün çok güzel ama fiyatı yüksek kuzenim o kadar veremez sanırsam

bebeğim olsa hiç düşünmez alırdım.chicco harika bir marka :14::14:

Ben de aynısını kullanıyorum. Gerçekten çok kullanışlı bir ürün ayrıca Chicco Lite Way Plus pusetle uyumlu. Yani Lite way Plus puset de alırsanız bebiş küçükken hem oto koltuğu olarak hem bebek arabasında kullanabiliyorsunuz. Lite way plus baston puset tarzı olduğu için taşıması vs de kolay oluyor hem de çok rahat. Tek oto koltuğu ve anakucağı olarak da tavsiye ederim. :8:

Ayrıca söküp yıkayabiliyorsunuz o da ayrı bir rahatlık.

verdiğin bilgiye teşekkür ederim sherpil,gerçekten benimde çok severek kullandığım bir üründü.

merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki kiddy markasını tavsiye etti? Oto koltukları da güvenlik testlerinde çok başarılı dedi. Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, Alman markası. Duyan bilen, kullanan, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim. Başka hangi markaları önerirsiniz?
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr

merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki kiddy markasını tavsiye etti? Oto koltukları da güvenlik testlerinde çok başarılı dedi. Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, Alman markası. Duyan bilen, kullanan, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim. Başka hangi markaları önerirsiniz?
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr

merhaba,ben chiccoyu ısrarla tavsiye ederim.İçerisinde 6 aya kadar kullanılan ped olduğu için sırtının rahat olmamasından endişe duymanıza gerek kalmıyor.Doğduğu andan itibaren ona uygun yapıldığı için bebek pedin içinde rahat ediyor,hem yatar hem oturur pozisyonda hiç sıkıntı çekmiyor.6 aydan sonra bu pedi çıkararak kullanıyorsunuz.Ben çok rahat ettiğim için chicco derim.

merhaba,ben chiccoyu ısrarla tavsiye ederim.İçerisinde 6 aya kadar kullanılan ped olduğu için sırtının rahat olmamasından endişe duymanıza gerek kalmıyor.Doğduğu andan itibaren ona uygun yapıldığı için bebek pedin içinde rahat ediyor,hem yatar hem oturur pozisyonda hiç sıkıntı çekmiyor.6 aydan sonra bu pedi çıkararak kullanıyorsunuz.Ben çok rahat ettiğim için chicco derim.

bize çok tavsiye edilen cabriofix ve pebble dı. kiddy yi yeni duydum sanırım yeni marka Turkiyede. sizin tavisyenize de bakabiliriz, sanırım en iyisi biraz daha incelemek,çok teşekkürler.

Back