CHİADOX KULLANIP ZAYIFLAYAN VAR MI?

hulagul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
44
73
Merhaba Arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır kilo vermek için çabalıyorum. İnternette araştırma yaparken Chiadox adlı bu ürünü gördüm. İnstagramda okuduğum yorumlara göre baya kullanıp kilo veren insan var. Ancak instagram dışında pek fazla bir bilgi bulamdım bu konu hakkında. Acaba aranızda deneyen oldu mu?

SÜPER GIDA
Aile mesleği olan aktarlığı benimseyerek tüm hayatı boyunca bitkiler ile iç içe olan Ayhan Ercan, TABDER'in (Tüm Aktar Baharatçı Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiricileri Derneği ) fikir babası ve seçilmiş başkanıdır. Aktar ve baharatçıların günümüz şartlarına ayak uydurmasını destekleyip meslekte kalite çıtasını yükseltmek adına birçok çalışmaya imza atmış; ülkemizde ilk kez aktar ve baharatçıların devlet tarafından tanınmasını ve derneğin temsil hakkına sahip olmasını sağlamıştır. TABDER Başkanı olarak mesleki konularda çıkarılan kanun çalışmalarının yürütüldüğü komisyonlarda görev almaktadır.
Yanlış bilinenleri düzeltmek ve halkımızı aydınlatmak adına birçok TV programına katılan Ayhan Ercan, Yaban Mersini diye satılan yapay şekerli ürünleri deşifre etmiş; Altın çilek meyvesini halkımıza ilk kez sunmuş ve faydalarını anlatmıştır. Himalaya tuzunu ilk kez anlattığı gibi sahte tuzlar konusunda halkı bilinçlendirmiş ve tansiyon hastalarını zeytin, turşu, balık gibi tuzlu ve salamuralı ürünlerle barışması yönünde aydınlatmıştır.

Süper Gıda, Ayhan Ercan’a ait bir markadır ve ürünleri tüm doğallıklarıyla ana vatanlarından getirerek sunmuştur.

CHIADOX
Chia tohumu haricinde 43 Ayrı çeşit, Sebze, Meyve, Kuruyemiş, Arı ürünleri, Tıbbi ve aromatik bitki kullanılmıştır. Bileşiminde başlıca Domates, Ispanak, Dereotu, Lahana, Karabuğday, Kenevir tohumu, Gojiberry, Ananas, Kakao çekirdeği, Spirulina, Ganoderma mantarı, Yeşil çay, Toz Arısütü, Polen, gibi doğal ham maddelerden üretilmiştir. Aslında detox kilo vermek değildir. Detox bir toksinlerden arınma yöntemidir.

Kilo vermenin ise bu detox ile birlikte gün içinde sağlıklı ve az kalori tüketmek ve glütensiz beslenmekle alakalıdır. Ayrıca su içmeyen bir toplum olduğumuzdan dolayı detox sırasında bol sıvı ve su tüketilmesi kilo kontrolünde en önemli silahtır. 1 porsiyon ChiaDox ve bir bardak şeker ilavesiz smoothie içeceği yaklaşık 135 kaloridir.
Yetişkin bir insanın 3 öğünde yaklaşık 2000 kalori civarında alıyorken ChiaDox smoohie ile 3 öğünde sadece 400 kalori almaktadır. Detox kişiye her ne kadar kilolu olursanız olun 5 günden fazla yapılmamalı, 5. günden sonra ise günde sadece 1 öğün yapılmalıdır. Basit bir hespla 1 öğün ChiaDox ile 1 ayda 15.000 kalori az alırsınız.

5 Günlük detox uygulama önerisi;
1 Bardak (250cc) şeker ilavesiz (portakal suyu hariç) herhangi bir meyve suyu tercihen Elma suyuna 2 ölçek ChiaDox smothie karışımından ilave edilir ve iyice karıştırılır. Yaklaşık yarım saat bekledikten sonra içilir.
Bu sıvı gıda programın bir öğünlük tüketimidir. Gün içerisinde bu içecekten 3 kez tüketilir. Smothie içeceği isteğe bağlı olarak 3 öğünlük bir arada yapılabilir. Serin ortamda tazeliğini 5 gün boyunca muhafaza eder. Detox 5 günü aşmayacak şekilde yapılmalıdır. Günde 3 öğün tüketilecek smothie içeceği sizi gün boyu tok tutacağı gibi enerjik kılacaktır. 5 günlük detox sırasında asla katı gıda tüketilmemelidir. Şekersiz olmak kaydıyla maden suyu, çay, kahve ve bitki çayları tüketilebilir.
Detox yaparken muhakkak 2 litre su tüketilmesi önerilir. 5 günlük detox sona erdiğinde isteğe bağlı olarak günde 1 ya da 2 kez katı yiyecekler yerine öğün yerine smothie içeceği kullanılabilir. Bu günlerde smothie hazırlarken ayran süt maden suyu
gibi alternatiflerin kullanılmasında herhangi bir mahsur yoktur. Sadece sıvı gıda (smothie) ile uygulanan 5 günlük detox kişiye bağlı olarak en fazla senede 4 kez uygulanabilir.

merhaba ben bugün itibariyle başladım.
şeker ilavesiz meyve suyuyla karıştırdım sabah ve öğlen içtim şimdilik.
çok hoşlandığımı söyliyemem tadından biraz kokusu garip geldi ama denemeye devam edicem bugün 73.500 kgyim bakalım sonuç ne olacak

Merhabalar Ayhan Ercanin chiadox Detox tozunu alıp kullananlardanım gerçekten güvenip alabileceğiniz bir toz çok tereddüt ve korkularım vardı ama çok şükür bir sorun yaşamadım 59 kilo ile başladım şu an 55 kg olarak devam ediyorum kolaylıklar diliyorum sizlere

Merhabalar bende Ayhan Ercan beyin bio storedan aldığım chiadox ile beş günlük detoks yapanlardanım korkularım ve endiselerim vardı ama kullanarak bu tabuları yiktigima inanıyorum çok şükür bir sıkıntı yok 59 kilo ile başladığım bu serüveni 55 kg olarak devam ediyorum sizlere yardimci olabildiysem ne mutlu bana kolaylıklar diliyorum sizlere

ben de yeni başladım kullanmaya. tadı kötü. elma suyuna karıştırınca biraz daha içilebilir oluyor.
tokluk hissimin de pek olduğunu söyleyemeyeceğim

Ben kullandım 5 gün sadece bunu tüketiyorsun katı gıda yok sıvı içecek serbest ayda 1 kez yapıyorsun ben kilo verme hızım düştügünde yaptım 1 beden inceltti

Ben chıadoxla 5 gündür gormedıgım cok yakın arkadaşımı gördüğümde tanıştım. Inanılmazdı 5 gün sadece cıddı ıncelmıstı. Naptın dedım 4 gündür chıadoxla kullandığını soyledı ve uzun yürüyüşler yapmış. 4 kilo vermıs. Ben dün aldım ve kullanmaya başladım. Sabah tartıldıgımda 1200 gr gıtmıştı. Spor salonu ve yürüyüşte yapmıştım. 5 günün sonucunu sızle paylaşıcam.

içeriğindeki çoğu ürün bende ayrı ayrı var katıştırıp denesem mi :))
karabuğday ganoderma mantarı chia tohumu yeşil çay domates buzlukta ıspanak :))

benim tavsiyem chia tohumunun kendisini kullanın hapını kesinlikle kullanmayın

merhaba benimde bugün elime ulaştı.Öğlen öğünü ile başlamayı planlıyorum.sabah tarttıldığımda 56.20 kg dım.
gelişmeleri instagramdan sonucuda burdan paylaşacağım

Ben gectigimiz Pazartesi basladim 64.9 kg ile baslayip 5. Gun sabahi 61.8 kg idim. 5. Gun yapamadim midem artik istemedi smoothie yi
Sabah sadece protein ve sebze yedim oglen sogus salatalik havuc aksam smoothie komsuma gitmistim biraz yogurtlu kereviz salatasi yedim sabah 62kg aninda 200gr arti oldu.
Dun sabah yine protein ve sebze ikindi yine protein ve sebze aksam biraz findik sabah yine +300 62.3 kg ciktim. Yaptigim detoks yavas yavas geri geliyor gulitensiz ve sekersiz beslenmeme ragmen. Ben tavsiye etmiyorum chiadox filan. Dukan candir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…