Chia tohumu diyeti günlüğüm 12 günde 8 kilo

pembikokedi

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
1.747
1.844
333
33
Selam kızlar bi arkadaşım denedi başardı bende başarıcam işe yarıyo en önemlisi tok tutuyo katılmak isteyen olursa beklerim 7 Ağustos'ta tatile gidicez o zamana kadar 8 kilo versem başka bişey istemem liste şöyle

Sabah limonlu su sonra özel karışım
3 kaşık yoğurt 1 yemek kaşığı chia tohumu yarım çay kaşığı köri yarım çay kaşığı tarçın 4 adet ceviz bunların hepsi bi kapta karıştırılır

Öğlen ve akşam sabahın aynısı bol bol su kahve bitki çayı bide yatmadan önce 1 tane acı çehre tuvalete çıkabilmek için yürüyüşüde eklicem umarım hedefime ulaşırım haydi bismillah

Kizlar selam .basarilariniz bol olsun insallah hedefine ulasirsin .....
Bir sey sorcamda Cihi tohmun nerden aldin canim marketdenmi aktardan baharatcidan nerde satiliyor bana dermisin

Kizlar merhaba bende aldim aktardan 250 kiramina 20 T verdim bence bana 1 ay yeter iki gundu kulaniyorum sabah kahvaltisinda 1 tatli kasik cihani yogurtla katib yiyorum sonrada normal kahvalti baya istahim azaldi vallah suprr birseymis.
Musadeniz olursa hergun devamli yazarim sizde yazin beraber zayiflayalim. Ciha tatdi da fena degil kokusuda yok cok super birseymis bayildim ben insallah diyetimi de ciddilesdirsim biran evvel kilo vermeye basdasam iyi olcak .
Simdi ki cekim 80 kq

merhaba bende 1 haftadır diyetteyim şuana kadar 2 kilo verdim bile. 2 haftalık kür uyguluyorum, daha 1 haftam var
chia tohumu kullanmak istiyorum bu resmi sitelerde satılanlara baktım içinde başka bitkilerde var mesela sinameki barsakları hızlı çalıştırıp bir müddet sonra da tembelleştiriyor diye biliyorum. kürün sonunda normal günlük beslenmeme başlıyacağım (tabiiki tüm hamur işleri ve kızartmalar yok.) 78,1 kilo ile başladım hedef 68 umarım başarılı olurum.
tavsiyeleriniz varsa alabilirmiyim?

Kizlar ben simdi bakdim ya ben ciha tohmun cok paha almisim ben zan etdim ki 20 t ye almisim amma yazdigim siyahima bakdim 32 T almisim ben .

SLM HANIMLAR dün chia tohumunu aldım ve kullanmaya başladım midemde sanki çok yemişsin gibi, taş gibi bişey oldu bu nedenle acıkmadım ama öğün atlamamak için yine de yedim. 2 seferde kullandım sabah 1, akşam 1 tatlı kaşığı.
akşam üzeri mühtiş açlık hissettim. 1 tatlı kaşığını da akşam yemeğini hazırlarken 1 kaşık yoğurtla yedim.bu sabah tartıldım 75,5 yılmak yok. sizlerinde durumlarını merak ediyorum.

Back
X