chaylack kızın çeyizleri

chaylack

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
18
14
3
Merhabalar

Kafam dağılsın diye ben de çeyizlerimi ekleyeyim dedim. Paylaştıkça mutlu oluyor insan garip bir şekilde :)

Misafir Yemek Takımım -Kütahya Porselen Caprice 81 Parça Yemek Takımı

Günlük Yemek Takımı ve Kahvaltı Takımım - Kütahya Porselen Mina Serisi

Ayrı bir kahvaltı takımı almak yerine günlük takımımın serisinden kahvaltı takımımı oluşturdum. Resimdekilere ek olarak kahvaltılık joker kaseler, tuzluk-biberlik, kare kaseler, salata ve servis tabaklarını da alarak 12 kişilik kahvaltı ve yemek takımımı oluşturdum.

Eşimle kullanacağımız 2 kişilik farklı bir takım da oluşturmak istiyorum. Ancak hala karar veremedim. Onu da evlendikten sonra alırız diyerek acele etmiyorum ama fikirlerinizi beklerim :)

Misafir Tencere Setim - Korkmaz

Hisar Düdüklü Tencerem

Hisar Cezve Takımım

Sos Tencerem

Emsan Sahan Setim

Son düzenleme:
Güzel başlangıç yapmışsın canımm. Rabbim güle güle kullanmayı nasip eylesin inşaAllah

Güzel başlangıç yapmışsın canımm. Rabbim güle güle kullanmayı nasip eylesin inşaAllah

Amin çok teşekkürler. Aslında başlangıçtan ziyade çeyizlerde sona geldim sayılır. Düğünüme 1 ay kadar süre kaldı :) Buraya da fırsat buldukça eklemeyi düşünüyorum aldıklarımı. Toplu halde görüp eksikler ortaya çıksın istiyorum:)

Mutlu günlerde kullanirsin insaAllah, devamini bekleriz

Arçelik In Love El Blender Seti

Arçelik Gusto Tost Makinası

Arçelik In Love Su Isıtıcısı

Paşabahçe Saklama Kaplarım

Salata Tahtalarım

Bıçak Setim (desensizi)

Limon Sıkacağım

Her şey gönlüne göre olsun Rabbim huzurunuzu bereketinizi arttırsın pek güzeler

Merhabalar,

Yemek takımıma uygun bir su takımı bulamadım henüz. Baktıklarım bi türlü içime sinmiyor. Aşağıdaki nasıl sizce? Günlüğe mi uygun acaba? Karar veremedim bir türlü. Siz de önerilerinizi paylaşırsaız çok sevinirim.

Bu çok günlük hatta günlük için bile sade lav ın sitesinde çok çok daha güzel ürünler var

Merhaba canim
ben misafir için ayri su takimi almayacam, gereksiz görüyorum. Gösterdigin resimde ki gibi bir model alacam bir ufak bir de buyuk boylarindan. Hem günlük hem misafirlik kullanirim. Cünkü çok fazla misafir olmaz bizde, daha çok aileler gelir.

Saglicakla kal

Biev Classic Meşrubat/Su Bardağı olarak geçiyor. Bievin kendi sitesinden de alınabilir ancak şu anda stoklarda yok sanırım. evmanya, evim.netten falan bakabilirsiniz.

benim bardaklarımda bu modelle benziyorda ben paşabahçedn almıştım çok beğenerek
sizinkide hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…