- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
-
- Konu Sahibi milenaJesenska
Benim de aklima ilk gelen bu olmustu.. Daha once cizilmediyse onun kim oldugunu nerden biliyorlar ve taniyorlar, her sayidan once tek tek ilan mi ediyorlar bu sayida kimler var diye anlamadimPeki o kapaktaki zatın Hz. Muhammed olduğu nereden biliniyor? Gerçekten bilmediğimden soruyorum.
Yani ben kapağı ilk gördüğümde ''radikal Müslümanların karikatürize edilmiş hali'' diye düşündüm. O elinde kağıt tutan zatın Hz. Muhammed olduğuna dair bir açıklama var mı?
HZmuhammed efendimizin gözü yaşlı karikatürü yayınmlanacağına dair yazılar çıktı..gerçek buPeki o kapaktaki zatın Hz. Muhammed olduğu nereden biliniyor? Gerçekten bilmediğimden soruyorum.
Yani ben kapağı ilk gördüğümde ''radikal Müslümanların karikatürize edilmiş hali'' diye düşündüm. O elinde kağıt tutan zatın Hz. Muhammed olduğuna dair bir açıklama var mı?
Dergideki gecmiste cizilen Hz. Muhammed karikatürlerine baktım. Yüzü her defasında farklı farklı çizilmiş. Bir bilen varsa açıklasın.Benim de aklima ilk gelen bu olmustu.. Daha once cizilmediyse onun kim oldugunu nerden biliyorlar ve taniyorlar, her sayidan once tek tek ilan mi ediyorlar bu sayida kimler var diye anlamadim
Söz konusu dergi kapağı şu kızlar:
Yukarıda paylaştığım karikatür işte bahsettiğin kapak. Ama bu zatın Hz. Muhammed olduğu bizim basının dikkat çekip, konuyu alevlendirmek için uydurduğu bir yalan ya da varsayım olabilir. Beklerim de çünkü ahlaklı habercilik tarihe karıştı.HZmuhammed efendimizin gözü yaşlı karikatürü yayınmlanacağına dair yazılar çıktı..gerçek bu
saygısızlar,hiç bir kutsala saygı kalmasın..amaçları bu..karikatüristin kendi bünyesinde çalışan başka bir karikatüristin Yahudilikle ilgili karikatür yapması üzerine kendisini kovduğunuda belirtmek isterim..bu mizah anlayışı ve bu görüntü hoş mu şimdi?
bunu meydan okuma olarak yayımladıkları açıklandı..bilen arkadaşlar açıklasın..fransaya giden başbakanın eli sıkılmadı..neden Müslüman diye..Yukarıda paylaştığım karikatür işte bahsettiğin kapak. Ama bu zatın Hz. Muhammed olduğu bizim basının dikkat çekip, konuyu alevlendirmek için uydurduğu bir yalan ya da varsayım olabilir. Beklerim de çünkü ahlaklı habercilik tarihe karıştı.
Ben o kapağı ilk gördüğümde ilk aklıma gelen o kapaktaki kişinin ''radikal İslamcıların temsili bir çizimi'' olduğuydu. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.
Kapaktakinin kim olduğuna bağlı Kadesa.bu mizah anlayışı ve bu görüntü hoş mu şimdi?
saygısızlar,hiç bir kutsala saygı kalmasın..amaçları bu..karikatüristin kendi bünyesinde çalışan başka bir karikatüristin Yahudilikle ilgili karikatür yapması üzerine kendisini kovduğunuda belirtmek isterim..
Kapaktakinin kim olduğuna bağlı Kadesa.
Bizim basının iddia ettiği gibi Hz. Muhammed ise hiç hoş değil.
Ama yok El Kaide bağlantılı, radikal İslamcıların temsiliyse çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
Kapaktakinin kim olduğuna bağlı Kadesa.
Bizim basının iddia ettiği gibi Hz. Muhammed ise hiç hoş değil.
Ama yok El Kaide bağlantılı, radikal İslamcıların temsiliyse çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
umrumda bile değiller,onca türkmeni katledildi işıd ırakta kesilmedik kafa bırakmadı film gibi izlediler..evet okudum onu onların dini kutsal ama iş islama Peygamberimizle dalga geçmeye gelince sınırları yok.tepki gösterince de hani nerede hoşgörü kardeşlik özgürlük çiçekler kelebekler
bu kadarı fazla bence.
tüm dünyayı islama karşı gaza getirmeye çalışıyorlar..kendileri teröre destek vermedi hiç sütten çıkmış akkaşıklarBen artık kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Zaten Avrupa da İslamofobi var, yeni terör saldırıları olsun, İslam dinine nefret artsın istiyorlar...