• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chanel Oje

callidora

Μια φορά μ
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
297
0
46
İstanbul
Selam kızlar,
Aranızda chanel oje kullanan ya da kullanmış olan var mı? Genelde hep olumsuz eleştiriler duyuyorum da o oje ile ilgili. O nedenle tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim? Ayrıca chanel ojeler nerede satılıyor? Ben genelde chanel olan yerlere gittim ama oje yoktu :gitme:

merhaba,

ben chanel ojeyi tavsiye ederim.Renkleri ve hızlı kuruma özelliği ile yıllardır ojenin trendini chanel belirliyor.Ben bu yaz 517 nosunu sürmeden evden cıkmıyorum.Ayrıca sonbaharda da haki renkleri kullanacakmış renk olarak,sabırsızlıkla piyasaya cıkmasını bekliyorum.Chanel oje kullanan seven cok fazla var piyasada bu nedenle bulmak bazen zor.Bulabileceğin yerlerin başında tekin acar geliyor onun haricinde douglas sevil ve debenhams a bakmanı tavsiye ederim.

bende kullanıyorum ama o kadar ahım sahım değil yani kıvamı surulusu dayanıklılıgı cok supr deil

ben de iki rangini kullanıyorum çok memnunum muadilleri var bir sürü ama aynı rengi tutturan yok bence. en önemli özelliği oje kuruma yapmıyor durduğu yerde ve diğer özellikle koyu renk ojeler gibi tırnakları sarartmıyor kiii bu benim için çok öenmli

Back