Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aralar tam aklımı meşgul eden konu :) Chanel kokularının hayranıyım, özellikle de hem Coco'nun hem de Coco Mademoiselle'in. Coco Noir'ı görür görmez dışarıda bulabileceğimi düşündüğüm yerlere baktım ama anlaşılan o ki henüz Türkiye'de yok, öyle sabırsızım ki, ebayden sample ını almakla almamak arasında gidip geliyorum ama şuan sample fiyatları da çok yüksek 2 ml'i 10-20 dolar arası shipping hariç
İnternetten bununla ilgili okudumlarıma gelince yurtdışında deneyen herkes adı her ne kadar Coco Noir olduğu için Coco'nun noir versiyonu diye düşünse de anladığım kadarıyla Coco Mademoiselle'nin noir versiyonu. Bir Noir versiyonundan beklendiği kadar karanlık değilmiş bunu da belirteyim.
Koklamadan kulaktan kulağa bu kadar oluyor ama gözlerim 4 açık hep, biryerde görür de deneyebilirsem burda anlatmaya çalışırım. :)))
o paraya da değmez ki...
Çok merak ediyorum ama chanelin kokuları hep yaşıma ağır kaçıyor gibi..
Denersen hemen yorumla tatlım
Sample için o paraya değmez ki diyorsun değil mi? Çookk haklısın, merakına yenilmemeli insan :)
Yaş konusuna gelince, bazı parfümleri yaş, bazı parfümleriyse yaş+ cesaret istiyor kullanmak için katılıyorum, ama bunun öyle olmayacağına dair bir his var içimde, coco mademoiselle ile notalarını karşılaştırdım, top ve orta notalar neredeye aynı, ama son notalar farklı, sanırım o drydown diye bahsedilen parfümün yerleşmiş halinin kokusu farklı olacak onun dışında ilk sıkışta ikisi aynıymış hissi yaşayabiliriz.
CM Top Notes
Orange, Bergamot, Grapefruit
Middle Notes
Litchi, Rose, Italian Jasmine
Base Notes
Indonesian Patchouli, Haitian Vetiver, Bourbon Vanilla, White Musk
CN Top Notes
Grapefruit, Bergamot
Middle Notes
Rose, Jasmine, Indonesian patchouli
Base Notes
Sandalwood, Brazilian Tonka bean, White musk