• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chanel mi yoksa blgarimi daha kalıcı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hangisi kalıcı? =)=)

• Chanel - Allure Sport.

OY: 2 66,7%
  • blgarı blu notte

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
merhaba hanımlar..erkek arkadaşıma lacoste parfümünü aldık ama hiç kalıcı değil.kokusu acaip güzel ama yarım saate uçup gidiyor..
iki parfüm ismini çok duyuyorum birincisi Chanel - Allure Sport.
ikincisi blgari blu notte
sizce hangisi daha kalıcı ve güzel...agır olmasını istemiyorum..bu arada başka markalarda olabilir hanımlar illa bu ikisi şart deil.sadece isim olarak sürekli duyuyorum ondan merak ettim..

2sinide denemedim tatlım ama armani code çok kalıcı ben çok beğeniyorum bunaltıcı bi kokusuda yok

sgl cnm bnm...ozman parfüm listeme armani code yide ekledim:)bakim nsl kokusu:)

Selam arkadaşlar lr parfümlerini denediniz mi? Dünyada network olarak satılan ve tene sıkılabilen tek parfümdür. Alman markası aynı zamanda. Chanel ile aynı kozmetik birliğine üye ve aynı laboratuvarda onaylanıyor. Ben çok memnunum mutlaka deneyin derim. Markaya o kadar para vermeye gerek yok. Nasıl bulacağınız ve kokuları hakkında isteyene daha detaylı bilgi verebilirim
:KK49:

blgari çok daha kalıcı ama channel in de kokusu değişmiyor, ilk sıktığın anda koku hep aynı kalıyor...bence channeli tercih et

Back