Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba,
ben bugün d&p de denedim coco mademoiselle i. Ben beğendim ama benim tarzım değil. İlk başlarda tam bişe belli etmedi ama oturdukça güzelleşti. İçindeki limonumsu notalarda güzel olmuş. Yalnız bana eski kadın kokusu gibi geldi. Yani böyle eski bir koku. Ama tarzınıza uygunsa güzel tabi.
Bir de şuan kokluyorum hala kalıcılığını yitirmemiş. Kalıcı yani. Orijinalini bilmiyorum ama burnuma hiç de çakma gibi gelmiyor. Gayet başarılı.
tatlım peki açık olarak önerdiğin kokular var mı?
Şöyle söyleyeyim ben bikaç sene önce d&p kokularını deneyip hiç beğenmemiştim böyle alkollü ve tuhaftı kokular. Ama sonra öğrendiğim kadarıyla tüm açıklar arasında galiba d&p bi tık daha iyi. Bir de bir seri çok iyi kokarken aynı kokunun bir sonraki ya da başka şehirdeki serisi alakasız olabiliyor şans yani. Mesela bugun denediğim kokular gayet birebirdi.Coco nun orijinalini bilmiyodum galiba bitek. Normalde uyduruk parfümlerde alt orta ve üst notalar olmaz ama bu denediklerim durdukça değişti. Bargelloyu da çok duyuyorum mesela. Merak ediyorum kokularını. Loris den denedim bir şehirdeki gayet iyiyken başka bir şehirde loris deneyip aldım ve pişmanım. Bildiğin belli oluyor açık olduğu.
Sen ne tarz kokular seversin? Olmazsa orijinal parfümcülere git tarif et dene sonra açıkta denersin beğenirsen alırsın. En iyi yöntem bu. Ama sen yine de ne tarz kokular beğendiğini söyle yardımcı olabilirsek olalım
tatlım ben böyle şeker kokularını falan sevmiyorum açıkçası . baharatı yoğun olanlardan da hoşlanmıyorum.. şöyle çiçek kokuları severim aslında ama her çiçeği de değil..şipne yasemin olabilir mesela.. böyle koklandıkça insanların hoşuna gidip soracağı kokuları seviyorum.çok ağır da değil çok hafif de değil..
aslında araştırıp bir sürü parfüm ismi topladım aralarından seçmeye çalışıyorum. istersen onları yazayım sana :)
tatlım ben böyle şeker kokularını falan sevmiyorum açıkçası . baharatı yoğun olanlardan da hoşlanmıyorum.. şöyle çiçek kokuları severim aslında ama her çiçeği de değil..şipne yasemin olabilir mesela.. böyle koklandıkça insanların hoşuna gidip soracağı kokuları seviyorum.çok ağır da değil çok hafif de değil..
aslında araştırıp bir sürü parfüm ismi topladım aralarından seçmeye çalışıyorum. istersen onları yazayım sana :)
Ay yaz yaz süper olur. Ben şekerli kokulardan nefret ediyorum desem yeridir ama tabi büyük konuşmamak gerek. Bigün şekerli bi koku çıkar hiç belli olmaz dimi. Neyse ben daha kadınsı, çekici, kalıcı kokular seviyorum. Yazlık kokulara bakmam bile. Zaten koku tenimde zor durur yazlıklar kesin kaybolur diye. Neyse sen ne önerirsin çok merak ettim heycan yaptım bak
aynı düşüncelerdeyiz bak şimdi :) ben de kadınsı çekici kokular seviyorum.. ben chanel hiç denemedim nedense chance olsun coco mademoiselle olsun denemedim ama çok methini duydum cocoyu denicem .. sonra aklımda davidoff cool water ,lancome hipnoz , givenchy absolutely irresistible , ralph lauren, bvlgari jasmin noir bir de burberryler var london classic ve weekend var seçemedim.. :))
hmm denediklerim hakkında yorum yapayım o zaman.
chanel chance orijinal denedim baya beğenmiştim. Çok ağır bişe değil böyle günlük farkedilen hoş bi koku ama işte bu değil hani.
coco mademoiselle bugun dediğim gibi zaten.
davidoff cool water game denedim ben baya beğenmiştim ama o da işte bu ya da çok çekici dedirten değil de hoşmuş güzelmiş tarzı,burnu rahatsız etmeyen bir koku.
hypnose u hep beğenirim hep almakla almamak arasında gidip gelmişimdir çekici bir koku bak bu ama alt notaları şekerimsi pudramsı ve aşırı yoğun birşeyler var anlayamadığım ama gene de alabilirim
jasmin noir de güzel bi koku aslında herkes beğeniyo sanki ama ben beğenmemiştim nedense. Bana eski gibi geldi koku.
burberry weekend i d&p de kaç sene önce deneyip hiç ama hiç beğenmemiştim. Sabun gibi rahatsız edici bir kokuydu. Ben genelde burberry kokularını sevmiyorum zaten.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
Başka varsa sor ben yorum yaparım
Givenchy irresistable serilerini douglas da denesemmi diye sorduğumda görevli aman boşver hafif ve herkeste var demişti denemedim ben de. Hani zaten ben hiç çok çok çekici diye duymadım. Ama herkes yazdığına göre bi denemek lazım galiba hiç belli olmaz,çekici anlayışımız da farklı olabilir. Mesela ben ysl cinema yı çok beğendim ama görevli amann 50 yaş üstü demişti o yüzden kesin konuşmamak gerek galiba Bir de genelde beğendiğin parfümlerin içeriğinde ne var onu belirle ve o şekilde de sorabilirsin. Atıyorum vanilya,bergamot gibi..